Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:58:42 μμ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 09:56

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς ο Δημόκριτος Δεμερτζίδης

 Σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δεμερτζίδης Δημόκριτος, αναλαμβάνει την διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Έχει υπηρετήσει από το έτος 1999, σε αστυνομικές υπηρεσίες του Δήμου Παιονίας, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια εκτελούσε χρέη Α΄ Υποδιευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς.

Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, διετέλεσε Αξιωματικός Σύνδεσμος στην Ευρωπαϊκή Αστυνομία (Europol – Χάγη Ολλανδίας), και έχει εκπροσωπήσει την Ελληνική Αστυνομία, σε συναντήσεις στο εξωτερικό για θέματα παράτυπης μετανάστευσης, εμπορίας ανθρώπων και ασφάλειας των συνόρων. Γνωρίζει επαρκώς την αγγλική και γερμανική γλώσσα και του έχουν απονεμηθεί τα παράσημα και τα μετάλλια που προβλέπονται από τον βαθμό του. Κατάγεται από τα Γιαννιτσά Πέλλας, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
 Καθήκοντα Α΄και Β΄ Υποδιευθυντή στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς θα εκτελούν ο Αστυνομικός Διευθυντής  Δουδουλακάκης Στέφανος και η Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνήσαλη Κυριακή, αντίστοιχα.