Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 8:18:48 πμ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008 04:30

Ο Α.Σ. “ΑΘΛΟΣ” Κιλκίς σε πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία kick Boxing και την Εταιρεία GREENHILL ένα από τα ποιο γνωστά Πρωταθλήματα kick boxing για τις κατηγορίες full contact και low kick.
Σε αυτό το πρωτάθλημα έλαβε μέρος ο Αθλητικός Σύλλογος “ΑΘΛΟΣ” Κιλκίς με τους αθλητές Τάσο Χροϊδη και Νίκο Μυριάδη στην κατηγορία έως 76 κιλών στο στυλ low kick και τον Πέτρο Θυμιανάκη στην κατηγορία των έως 84 κιλών στο στυλ low kick.

Ο Τάσος Χροϊδης ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση και δείχνοντας ότι έχει πλέον αγώνες στα πόδια του πήρε τη νίκη από αθλητή που για άλλη μια φορά ήταν αρκετά έμπειρος.
Ο Μυριάδης μετά από μια νίκη με μη εμφάνιση του αντιπάλου στο ρινκ, αγωνίστηκε και δεύτερο αγώνα, στον οποίο ο Κιλκισιώτης αθλητής παρά το γεγονός της πρώτης παρουσίας σε τέτοιους αγώνες, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά η μεγάλη διαφορά εμπειρίας του αντιπάλου αθλητή (πρώην πυγμάχος) ανάγκασε τον κιλκισιώτη αθλητή σε ήττα.
Όσον αφορά τον Πέτρο Θυμιανάκη, παρότι πραγματοποιήθηκε καλή εμφάνιση, η έλλειψη σοβαρότητας και η χρόνια προετεοιμασία στο στιλ Thai boxing τον οδήγησε σε λανθασμένα και αντικανονικά χτυπήματα επί του αντιπάλου, με αποτέλεσμα την αποβολή του με κόκκινη κάρτα και την ήττα του σε έναν αγώνα που θεωρητικά ήταν δικός του.