Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 12:13:45 πμ
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:36

Ο Δήμαρχος Γαλλικού Συγχαίρει τους επιτυχόντες

theodoridis


Με την πρόσφατη ανακοίνωση των βάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γεώργιος Θεοδωρίδης, απέστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα προς στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ:
«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, θα ήθελα να σας εκφράσω από καρδιάς τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές που με προσπάθεια και θέληση πέτυχαν τον στόχο τους να συγκεντρώσουν την απαραίτητη βαθμολογία για να εισαχθούν στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Νιώθω υπερήφανος για όλους τους νέους του τόπου μας. Η προσπάθεια, οι κόποι σας και η αγωνία των δικών σας ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα, επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές και τις καθηγήτριες που κοπίασαν να μεταφέρουν τη γνώση στα παιδιά μας.
Για όσους από τους μαθητές απέτυχαν θέλω να τους πω ότι η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Οι υψηλοί στόχοι και οι κατακτήσεις πρέπει να είναι το κίνητρο που θα τους βοηθήσει ώστε να πετύχουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν.
Εύχομαι σε όλους σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σας να έχετε δύναμη και με θέληση να προχωρήσετε στην κατάκτηση γνώσεων και εμπειριών που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον σας.
Να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας και να κάνετε όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα.»