Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 10:03:43 μμ
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 23:06

Ο Δημήτρης Μπαβέλης ευχαριστεί και συγχαίρει τον Γιάννη Αλίρη

Συντάκτης:

Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω, δημόσια και από καρδιάς τον συνοδοιπόρο στην  τοπική αυτοδιοίκηση, κ. Γιάννη Αλίρη, ο οποίος αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθεί από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας πριν από τη λήψη της θητείας της θεσμοθετημένης δημοτικής περιόδου.

 

Μετά από μια μακρά και πετυχημένη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος από όποια θέση και αν βρέθηκε, αφήνει τόπο στη νέα γενιά.

Μαχητικός αγωνιστής για τα «πιστεύω» του και το συμφέρον των δημοτών μας και του τόπου μας αλλά και διαλλακτικός και συναινετικός, όπου έκρινε ότι η προσωπική του άποψη έπρεπε να μείνει στην άκρη, για το κοινό καλό.

Προσωπικά, τα οκτώ χρόνια που συνυπήρξα με τον Γιάννη Αλίρη, είχαμε  μια αγαστή συνεργασία, στηριζόμενη στον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση. Η εμπειρία του πολύτιμη,  μου προσέφερε μια διαφορετική οπτική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θα ήθελα να ευχηθώ στον φίλο Γιάννη να παραμείνει ανήσυχος και δημιουργικός σε ό,τι επιλέξει να κάνει τα επόμενα χρόνια.

Μπαβέλης Δημήτρης

Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας