Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 2:35:41 πμ
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2008 13:35

Ο κ. Γκοράνης με Δημάρχους της Παιονίας

 Συνάντηση με το Δήμαρχο Ευρωπού κ. Ευθύμιο Κουρτζανίδη, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γουμένισσας Ιατρός κ. Θεόδωρος Γκοράνης, στα πλαίσια επαφών που θα έχει με τους Δημάρχους της ζώνης ευθύνης του Νοσοκομείου, για την καταγραφή προβλημάτων των Περιφερειακών Ιατρείων και τον εκσυγχρονισμό τους.  
Ο Δήμαρχος Ευρωπού πρωτίστως επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου και του μετέφερε τους προβληματισμούς των κατοίκων του Δήμου, μια και δεν είναι δυνατή η κάλυψη με περισσότερες ημέρες των Π.Ι.  Ευρωπού  και Αγίου Πέτρου λόγω καθυστέρησης  στις προσλήψεις των Αγροτικών Ιατρών.
Κατόπιν επισκέφθηκαν το Π.Ι. Ευρωπού όπου συζητήθηκαν επί τόπου ο τρόπος λειτουργίας του και ο Δήμαρχος Ευρωπού υποσχέθηκε ότι άμεσα θα προβεί σε μια σειρά λύσεων που θα το αναβαθμίσουν ποιοτικά, έτσι ώστε ο κάθε Δημότης να απολαμβάνει καλύτερες Υγειονομικές υπηρεσίες.
Οι επισκέψεις του κ. Θεόδωρου Γκοράνη θα συνεχιστούν, σύντομα στα Π. Ι. και στους δύο άλλους Δήμους, Γουμένισσας και Αξιούπολης, έτσι ώστε σε συνεργασία με τους Δημάρχους τους να αντιμετωπιστούν τα οποιοδήποτε προβλήματα με στόχο την