Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020, 12:35:18 πμ
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 22:33

Ο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Του Αλέξανδρου στην Εμποροπανήγυρη

Συντάκτης:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή εμποροπανήγυρη της πόλης μας, η οποία εκτός των άλλων είχε ένα ολοκληρωμένο, προσεγμένο και ευχάριστο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 

Τα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είχαν την χαρά να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή καθημερινά, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που παρέχουν αλλά κυρίως για να χαρίσουν σε όλα παιδιά δημιουργικές και ευχάριστες στιγμές με ανοιχτές δράσεις. Έτσι, την Παρασκευή το απόγευμα διεξήχθησαν αθλοπαιδίες με την καθοδήγηση του προπονητή μας κ. Μηναρετζή και της ομάδας του, ενώ λίγη ώρα αργότερα μεταφερθήκαμε στο Νέο Πάρκο του Κήπου με την ZUMBA Instructor Αγγελική Μαζαράκη η οποία κάλεσε και ξεσήκωσε όλα τα παιδάκια να χορέψουν παρέα. Το Σάββατο πρωί είχαμε κοντά μας τους HEHE ART, play & therapy με τους οποίους γονείς, παιδιά και δάσκαλοι εμπλακήκαμε σε μια ομαδική και δημιουργική διαδικασία καθώς κατασκευάσαμε δεινοσαύρους, σπηλιά, και αρχαία αντικείμενα με πηλό. Τέλος, την Κυριακή το απόγευμα η αυλαία για εμάς έκλεισε με ένα γλυκό και εντυπωσιακό θέαμα που καθήλωσε κάθε περαστικό και παρευρισκόμενο, καθώς η προπονήτρια Ρυθμικής μας, Μαίρη Σπανουδάκη με τα κορίτσια της μας παρουσίασαν τη δουλειά τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους, για ακόμα μια φορά. Τα θερμά μας Συγχαρητήρια στον Δήμο, την Αντιδημαρχία πολιτισμού και προσωπικά στον κ. Τσαντάκη που προωθεί, στηρίζει και ενθαρρύνει δράσεις πολιτισμού στην πόλη μας. Σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν, οργάνωσαν και συντόνισαν και σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν!