Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 3:27:27 πμ
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2007 11:40

Ο Κιλκισιακός στη Β’ εθνική

Επιτυχία από κάθε άποψη σημείωσε ο ετήσιος χορός του Κιλκισιακού στο κέντρο διασκέδασης “ΜΑΣΚΕΣ” όπου το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι και φίλοι της ιστορικής ομάδας. Ο εκλεκτός καλεσμένος του χορού Χάρυ Κλυν (Βασίλης Τριανταφυλλίδης) χάρισε άφθονο γέλιο στους παραβρισκόμενους ενώ ευχήθηκε στον Κιλκισιακό κάθε επιτυχία. Λίγο νωρίτερα στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος τη ς ομάδας Νίκος Στανημερόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκαλιάζει με θέρμη τον Κιλκισιακό, τονίζοντας ότι με συλλογική προσπάθεια και δουλειά θα επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες.

Επίσης,  κατά τη διάρκεια του χορού που τον παρουσίασε άψογα ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας Λάζαρος Κοζάρης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό αλλά και κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο,  ο Χάρυ Κλυνν, ο Αλέξης Αλεξίου (προπονητής εθνικής παίδων), ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού Χρήστος Τομπουλίδης και Χρήστος Αποστολίδης και τέλος το μέλοςτης ΚΕΔ και βετεράνος ποδοσφαιριστής Μανώλης Παπατριανταφύλλου.
Την παράσταση έκλεψε ο Χρήστος Τομπουλίδης που ενώ βραβευόταν, δώρισε στον πρόεδρο κ. Στανημερόπουλο εκ μέρους του συλλόγου βετεράνων μια μεγάλη φωτογραφία του Κιλκισιακού του 1961 ενώ δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της διοίκησης όλο το υλικό από την ίδρυση του Σωματείου για την κατασκευή ιστοσελίδας.