Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 4:03:14 πμ
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008 04:15

Ο «Νηρέας» κινδυνεύει

Ο «Νηρέας» κινδυνεύει. Το Κέντρο Πρόληψης κατά της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κιλκίς «Νηρέας» απειλείται να κλείσει. Ο λόγος; Ο πάντα γνωστός…επειδή για την πολιτεία η αξία της ζωής των παιδιών μας μετριέται σε _. Εμείς το Δίκτυο Υποστηρικτών Νηρέα αποφασίσαμε να αγωνιστούμε για να το σώσουμε. Γιατί, στη διάρκεια ύπαρξής του πειστήκαμε ότι η πρόληψη είναι το πιο δυνατό μέσο αντίστασης.

Δεν  είναι ένα όνειρο, αλλά παίρνει σάρκα και οστά από τις δημιουργικές εμπειρίες μας. Μπορεί να ακούγεται στερεότυπο αλλά μέσα στο χρόνο νιώσαμε πως η πρόληψη έχει άλλη άποψη, άλλη στάση ζωής, την αλήθεια απέναντι στα παιδιά που θέλουν να ζήσουν δημιουργικά απέναντι στο μέλλον.
Κλείνει ο Νηρέας, κλείνει ένα παράθυρο στη ζωή των παιδιών μας. Οι ουσίες είναι δίπλα μας, έξω από την πόρτα μας πιθανόν και μέσα στο σπίτι μας.
Απαιτούμε λοιπόν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες τις. Να δεσμευτεί για την οριστική οικονομική λύση, ώστε η ύπαρξη του Νηρέα να συνεχιστεί.
Επειδή τελικά μας αφορά όλους την Δευτέρα 23 Ιουνίου, 8 το απόγευμα όλοι μαζί στην πλατεία Ειρήνης. Μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη και συ.
    
Το Δίκτυο Υποστηρικτών Νηρέα