Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 9:24:34 πμ
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008 06:16

Ο ΣΕΓΑΣ βραβεύει το Νίκο Σερασκέρη

Με την ανώτατη διάκριση της απονομής του Χρυσού Μεταλλίου για την τεράστια πολύτιμη και πολύχρονη ανιδιοτελή προσφορά του στον Ελληνικό κλασσικό αθλητισμό θα βραβευτεί από τον ΣΕΓΑΣ ο έφορος κλασσικού αθλητισμού και αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Σερασκέρης.
Η απόφαση της βράβευσης του κ. Σερασκέρη ήταν ομόφωνη και λήφθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού στις 23 Φεβρουαρίου, και η τελετή της απονομής της διάκρισης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν στην Αθήνα.
Η πρόταση της βράβευσης του Νίκου Σερασκέρη έγινε τον Μάρτιο του 2007 από τον δήμαρχο του Κιλκίς κ. Δημήτριο Τερζίδη ο οποίος απευθυνόμενος στο ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς πρότεινε να βραβευτεί από τον ΣΕΓΑΣ ο Σερασκέρης "ως φίλαθλος και δημότης του Κιλκίς ο οποίος για περισσότερα από 25 έτη προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του για την ανάπτυξη και διάδοση του κλασσικού αθλητισμού". Ακολούθησε η ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς στις 9-3-07 με την οποία προτείνονταν στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ η βράβευση του Σερασκέρη ως επίτιμου μέλους της αθλητικής οικογένειας του Κιλκίς με τεράστια και ανιδιοτελή προσφορά στα αθλητικά δρώμενα.
Ο Νίκος Σερασκέρης είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΓΑΣ Κιλκίς. Από το 1984 ως ως το 1991 ήταν μέλος του ΔΣ του συλλόγου ενώ από το 1991 ως το 1995 ήταν Β΄ Αντιπρόεδρος και από το 1995 ως σήμερα είναι Α' Αντιπρόεδρος. Είναι έφορος στο τμήμα στίβου από το 1981 μέχρι σήμερα.