Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 10:27:11 πμ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008 05:56

Ο Σπύρος Λιβαθηνός στον «Αλέξανδρο» Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ» σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, διοργάνωσε ένα camp ανάδειξης ταλέντων για την περαιτέρω στελέχωση των τμημάτων υποδομής τους,  στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Κιλκίς το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008.

       Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εκπροσώπησε, ο Σπύρος Λιβαθηνός
με τους συνεργάτες του και παρακολούθησαν τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πολλών ηλικιών της Ακαδημίας και πλήθος άλλων που έσπευσαν να δοκιμαστούν.
        Ο κ. Λιβαθηνός παρακολούθησε και το παιχνίδι της ερασιτεχνικής ομάδας της Ακαδημίας που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ ενάντια της ομάδας του Ν. Γυναικόκαστρου .Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γήπεδο του Κοιλαδίου και το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1, δεν άφησε ευχαριστημένη τη γηπεδούχο ομάδα της Ακαδημίας αν και ήταν πολύ καλύτερη των φιλοξενουμένων, οι οποίοι πέτυχαν τον ισόπαλο στόχο που έθεσαν από την αρχή του αγώνα.
         Οι εντυπώσεις που άφησαν οι ελπιδοφόροι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας (γεν 90-91) ήταν καλές αλλά τελικά φάνηκε ότι τους έπνιξε το άγχος που δημιούργησε η παρουσία του κ. Λιβαθηνός στις κερκίδες.
          Θα ακολουθήσουν και άλλες αξιολογήσεις σε διάφορα τουρνουά που θα διεξαχθούν μέχρι το Μάιο και έπειτα οι καλύτεροι σε όλες τις ηλικίες θα συναντηθούν στην  Παιανία όπου τα εργομετρικά τεστ και οι τελικές αξιολογήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών θα τους ανοίξουν το δρόμο για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ.