Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 2:59:02 μμ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 10:14

Ο σύλλογος πολυτέκνων Κιλκίς για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών

  Ο Σύλλογος πολυτέκνων Κιλκίς καταθέτει με τον πιό σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του στη νομοθετική πρωτοβουλία που καλείται να επικυρώσει η βουλή των Ελλήνων σε σχέση με τη θέσπιση- θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Γάμος ονομάζεται η τελετή με την οποία συνιστάται και αναγνωρίζεται η ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας οικογένειας. Το εν λόγω νομοθέτημα θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και σύγχυση στην ελληνική κοινωνία από αυτά που 'καλείται ' να λύσει , αμβλύνοντας την έννοια της οικογένειας χαλαρώνοντας τους δεσμούς μεταξύ των μελών της και ενισχύοντας νέους τύπους συμβίωσης των ανθρώπων που οδηγούν στο τέλμα και την αποσάθρωση των ψυχών και των σωμάτων τους. Όταν σε αυτό το ανοσιούργημα προστεθούν και παιδιά τότε η τραγωδία έχει ολοκληρωθεί.

  Η Πολιτεία πρέπει να στηρίξει την ιερή-παραδοσιακή ελληνική οικογένεια και τους ήρωες γονείς που στις πλέον αντίξοες συνθήκες καλούνται να μεγαλώσουν ,να μορφώσουν ,να οδηγήσουν τα παιδιά τους στο δρόμο της αρετής και της δημιουργίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                ΤΟ Δ.Σ.