Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 2:17:19 μμ
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:06

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου -Αποτελέσματα - Ρεπορτάζ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αλέξανδρος Κιλκίς-Γουμένισσα 4-6
Βαλτοτόπι-Αξιούπολη 1-4
Εύζωνοι-Σταυροχώρι 0-1
Κρηστώνη-Ν.Γυναικόκαστρο 4-1
Μάνδρες-Χέρσο 0-2
Επτάλοφος-Αξιοχώρι 1-2
Ποντοηράκλεια-Τέρπυλλος 1-1 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η Αγωνιστική)1. Γουμένισσα 92. Κρηστώνη 73. Χέρσο 7 4. Αξιούπολη 6
5. Αξιοχώρι 6
6. Ποντοηράκλεια 5
7. Σταυροχώρι 5
8. Βαλτοτόπι 3
9. Μάνδρες 3
10. Εύζωνοι 3
11. Τέρπυλλος 2
12. Αλέξανδρος Κ. 1
13. Επτάλοφος 1
14. Ν. Γυναικόκαστρο 0

Επόμενη (4η) Αγωνιστική
Σταυροχώρι-Αλέξανδρος Κιλκίς
Γουμένισσα-Εύζωνοι
Αξιούπολη-Ν.Γυναικόκαστρο
Χέρσο-Βαλτοτόπι
Αξιοχώρι-Κρηστώνη
Τέρπυλλος-Μάνδρες
Ποντοηράκλεια-Επτάλοφος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΪΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 4-6
Ολική ανατροπή
Γκολ και θέαμα χόρτασαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ του Αλέξανδρου Κιλκίς και του Πάϊκου Γουμένισσας, όπου η εξέλιξη του αγώνα ήταν συγκλονιστική, με το Πάϊκο να επικρατεί με 6-4. Στο πρώτο ημίχρονο όμως ο νεοφώτιστος Αλέξανδρος έκανε την έκπληξη και προηγούνταν με 3-0! Σκορ που ανατράπηκε στην επανάληψη με την είσοδο του έμπειρου παίκτη και προπονητή Μπάμπη Παπαδόπουλου αλλά και του Δημητρίου. Ο αγώνας δεν διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς αλλά στο γήπεδο του Κοιλαδίου, λόγω του θανάτου του διευθυντή του Δ.Α.Κ. Κιλκίς Ιωάννη Παυλίδη.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πάθος και ενθουσιασμό, για να ανοίξουν το σκορ με τον Μπουρμπούκη στο 36΄ και να διπλασιάσουν τα τέρματα με τον Δημητριάδη στο 40΄. Τρία λεπτά αργότερα ο Μετετζίδης έκανε το 3-0. Η έμπειρη ομάδα του Πάϊκου το πήρε αψήφιστα αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της και σοβαρεύτηκε για να πετύχει την μεγάλη ανατροπή.
Στο 48΄ ο Π. Γρηγοράκης μείωσε σε 3-1, ο ίδιος λίγο αργότερα έκανε το 3-2 ενώ ο Ζάκης Δημητριάδης απάντησε για λογαριασμό του Αλέξανδρου κάνοντας το 4-2. Ο Γιάντσης μείωσε σε 4-3 και ο αειθαλής Σαμουηλίδης ισοφάρισε σε 4-4. Στο 83΄-84΄ ο ταλαντούχος Δημητρίου έδωσε την νίκη στην Γουμένισσα με την επίτευξη δυο προσωπικών του τερμάτων. Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αλέξανδρος, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει την πρώτη του νίκη απέναντι σε μια διεκδικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος ενώ η εξέλιξη του σκορ θύμιζε παρτίδα τάβλι.
Διαιτητής ήταν ο κ. Λαζαρίδης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Δ. Αντζάκης (85’ Α. Αποστολίδης), Κ. Κουσίδης, Κ. Κωτσαρής (63’ Α. Ιωαννίδης), Ι. Τσιτσεκίδης, Θ.  Νοβρατίδης, Π. Γιαξης, Χ. Δημητριάδης, Ν. Μπουρμπούκης (75’ Κ. Σαρηγιαννίδης), Ι. Αντωνιάδης, Ν. Γκεληνός, Σ. Μετεντζίδης.
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Δ. Θεοδωρίδης, Γ. Γιάντσης, Ν. Γρηγοράκης, Γ. Τάπος (46’ Χ. Παπαδόπουλος), Λ. Αθανασιάδης, Α. Γκοτζίδης, Σ. Κουβατσίδης, Ν. Παυλίδης (Χ. Δημητρίου), Π. Γρηγοράκης, Γ. Σαμουηλίδης, Λ. Παπαδόπουλος (Ε. Κουρουγιαννίδης).

ΚΡΗΣΤΩΝΗ-Ν. ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ 4-1
"Κέντησε" ο ΠΑΟΚ
Από την μια η έμπειρη ομάδα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και από την άλλη η νεοφώτιστη του Ν. Γυναικοκάστρου. Το τελικό 4-1 αναμενόμενο λόγω εμπειρίας αν και ο Μ. Αλέξανδρος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση όσο βαστούσαν οι δυνάμεις του (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο).
Οι γηπεδούχου που χρησιμοποιούν ως έδρα το γήπεδο του Πεδινού στο μισάωρο δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα, και οι ευκαιρίες των Πετρίδη, Κελεμένη και Κουτσάγια πήγαν χαμένες. Στο 33΄ ο Βασιλειάδης πάσαρε άψογα στον Κολεσίδη, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-0.
Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πιο εύκολο για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Κουτσάγια, Πότκα και Βασιλειάδη. Το γκολ της τιμής του Ν. Γυναικόκαστρου σημείωσε ο Λιαρετίδης προς το τέλος του αγώνα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κεμεντζετσίδης
ΚΡΗΣΤΩΝΗ: Ν. Παντελίδης, Κ. Κελεμενης, Α. Πετρίδης, Χ. Εκμετζογλου (Γ. Φρανκόπουλος), Ν. Ηλιάδης, Γ. Κολεσίδης, Κ. Πότκας, Α. Αλεξανδρίδης, Γ. Αντωνιάδης, Χ. Βασιλειάδης, Γ. Κουτσάγιας (53’ Φ. Αλεξανδρίδης).
ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ: Γ. Ποιμενίδής, Κ. Κατσανης (85’ Γ. Σενασβίλι), Α. Κισσας (59’ Α. Παπαηλιάδης), Γ. Νικολαϊδης, Ι. Γιαννιώτης, Γ. Τακίδης, Θ. Στεφανίδης, Α. Λιαρετίδης, Γ. Σιτσανέλης, Χ. Κατσαμαγκας, Ι. Τελίδης.

ΜΑΝΔΡΕΣ-ΧΕΡΣΟ 0-2
Καλύτερη η Δόξα
Με το φτωχό 2-0 νίκησε η ισχυρή Δόξα Χέρσου τους νεοφώτιστους των Μανδρών και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με την Κρηστώνη με 7 βαθμούς. Σε έναν αγώνα όπου η Δόξα αν και είχε δέκα παίκτες κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να βρει δυο φορές δίχτυα. Στο 31΄ ο Γεωργιάδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 0-1. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Σαχινίδη κάνουν το 1-0.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να διευρύνουν την διαφορά αλλά η αντίσταση των Μανδρών καλά κρατούσε. Τελικά στο 81΄ ο Κώτελης διπλασίασε τα τέρματα για το Χέρσο, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Διαιτητής ήταν ο κ. Σαρηγιαννίδης
ΜΑΝΔΡΕΣ: Γ. Μπαλωμάνος, Π. Προδρομίδης, Ε. Ρουστεμι, Ν. Τσοπούρογλου (86’ Β. Γεωργιάδης), Γ. Σεράκης, Χ. Δαιλλίδης, Γ. Γιαννακίδης, Ε. Ρουσεμ, Η. Σαχινίδης, Β. Δίκογλου (67’ Ε. Σεράκης), Α. Δεμιράκης.
ΧΕΡΣΟ: Χ. Μπίμπασης, Χ. Γιαμτσίδης, Δ. Μποζίδης, Θ. Καλαϊτζής, Μ. Ούλιος, Ι. Τριγώνης, Ν. Κυπαρίσσης, Κ. Κέλτσος, Ν. Βασιλειάδης (46’ Α. Κώτελης), Γ. Γεωργιάδης, Π. Παπαδόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-4
Μίλησε η πείρα
Επίδειξη δύναμης, αντοχής και δυνατοτήτων έκανε ο Εθνικός Αξιούπολης, ο οποίος αν και με δέκα παίκτες κατάφερε να επικρατήσει και μάλιστα με το ευρύ 4-1 του νεοφώτιστου Αστέρα Βαλτοτοπίου. Ο Εθνικός αγωνίστηκε με όπλα του την εμπειρία και το πάθος του για την νίκη ενώ ο Αστέρας προσπάθησε για το καλύτερο καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες, οι οποίες όμως απέδωσαν καρπούς.
Μόλις στο τέταρτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν από λάθος του τερματοφύλακα Χριστοφή ο Μποζιάνοφ το εκμεταλλεύτηκε και έγραψε το 0-1. Στο 25΄ ο τερματοφύλακας της Αξιούπολης Τσόνογλου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε τον Λούτσιο, τη θέση του πήρε ο Παπαδόπουλος ενώ το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τουτουντζής. Παρά τους δέκα παίκτες ο Εθνικός είχε την εδαφική και αγωνιστική υπεροχή κατά διαστήματα και στο 40΄ ο Παπαδόπουλος με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Εθνικό. Στο 70΄ αποβλήθηκε ο Μητετζίκογλου ενώ στο 72΄ ο Κυριακίδης έκανε το 1-3 ενώ στο 92΄ ο Μποζιάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Διαιτητής ήταν ο κ. Σιδηρόπουλος
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ: Γ. Χριστοφη, Σ. Τουτουντζής (64’ Ε. Καραελευθερίου), Α. Μουρτιτζίκογλου, Ι. Παντικίδης, Β. Ελμακλής, Σ. Καθαρόπουλος, Π. Γιάντσης (71’ Α. Τοκαλάκης), Ι. Λούτσιος, Σ. Ιωαννίδης (86’ Κ. Ζαμπρος), Σ. Μπογδανίδης, Γ. Γρηγοράκης.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ: Ι. Τσόνογλου, Δ. Θεοφανίδης (82’ Χ. Δεληγιώργης), Κ. Παυλίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ι. Τόδας, Σ. Χονδροματίδης, Ι. Μαυρόπουλος, Ι. Πολατίδης, Δ. Παπαδόπουλος (79’ Α. Παπαδόπουλος), Ρ. Bozhiyanov, Γ. Κυριακίδης.

ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΞΙΟΧΩΡΙ 1-2
Ξύπνησαν όταν ήταν αργά
Από το πρώτο ημίχρονο ο Αξιός πιο ώριμος και αποφασισμένος «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, επικρατώντας του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου με 1-2. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Αξιό ενώ ο ΠΑΟΝΕ ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν δυναμικό ξεκίνημα και στο 21΄ ο Σταφυλίδης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 35΄ ο Τσιριγώτης, ο οποίος βρίσκει δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΝΕ ξύπνησε από το λήθαργο αλλά οι κινήσεις που έκανε ήταν νευρικές, με αποτέλεσμα να μειώσει μονάχα σε 2-1 με τον Πουρσανίδη. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν ο Μαυρίδης του Αξιού δικαιολογημένα, αλλά και οι Γεωργιάδης και Ηλιάδης, σε μια φάση που έπρεπε να αποβληθεί μόνο ο δεύτερος.
Διαιτητής ήταν ο κ. Καζακίδης
ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ: Ν. Καρασαββίδης, Σ. Ηλιάδης, Α. Δαρζεντας, Β. Κερατσίδης, Γ. Μουρατίδης, Α. Πουρσανίδης, Γ. Διονυσιάδης, Α. Ρεμπετσιώτης, Δ. Βλάσογλου, Ι. Κετσετσής, Α. Αλατζίδης.
ΑΞΙΟΧΩΡΙ: Γ. Μασαλτσής, Λ. Καϊσίδης (46’ Λ. Μωυσίδης), Ι. Μαυρίδης, Ν. Τουλκερίδης, Ν. Κύρκος, Π. Μιχαηλίδης, Γ. Εγγλέζος, Γ. Σταφυλίδης (65’ Θ. Στεργιούλας), Π. Τσιριγώτης, Ν. Μπόγια (75’ Ν. Γεωργιάδης), Α. Μυλωνάς.
ΕΥΖΩΝΟΙ: Κ. Τσανικίδης (Ν. Τσενουσα), Θ. Τσανικίδης, Χ. Βοεβόδας, Γ. Φίξης, Θ.  Λιττας (58’ Α. Χρηστάκης), Κ. Σπυρωνάσιος, Μ. Ζαχαρόπουλος (Φ. Οργανοτόπουλος), Χ. Πετρεντσης, Β. Κυπαρίσσης, Ν. Καρυπίδης, Ε. Μπόρας.
ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ: Κ. Γιαννόπουλος, Μ. Κοσμερίδης, Α. Παρασκευόπουλος, Π. Μπάπκας, Α. Νικολαϊδης, Α. Παπαδόπουλος, Α. Κόλα (78’ Α. Δάνος), Χ. Κετικίδης, Φ. Κόλα (92’ Α. Κατσίδης),  Α. Λουκοβίτης, Θ. Μαλάτος.


ΕΥΖΩΝΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 0-1
Προόδευσε το Σταυροχώρι
Πήγε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στους Ευζώνους και το πήρε. Η Προοδευτική Σταυροχωρίου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και επικρατώντας με 1-0, σημείωσε την πρώτη του νίκη.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά μετά οι Εύζωνοι έφεραν το ματς στα ίσια, χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ενώ ήταν ιδιαίτερα δυνατό. Στο 80΄ ο Μαλάτος με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό σκορ της συνάντησης ενώ προς το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής Γιαννόπουλος κράτησε με δυσκολία το 0-1. Νωρίτερα αποβλήθηκαν ο τερματοφύλακας των Ευζώνων Τσανικίδης και ο Σπυρονάσιος και από το Σταυροχώρι ο Παπαδόπουλος. Στον προηγούμενο αγώνα οι Εύζωνοι είχαν τρεις αποβολές και σε αυτόν δύο.
Διαιτητής ήταν ο κ. Τσελεκίδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΤΕΡΠΥΛΛΟΥ 1-1
Έβγαλε τα μάτια του ο Κεραυνός
Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών έδωσε ο Κεραυνός Ποντοηράκλειας, ο οποίος μοιράστηκε τους βαθμούς και εντυπώσεις με τον Ερμή Τερπύλλου με το 1-1 να τον αφήνει μάλλον ανικανοποίητο.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός αλλά ο Ερμής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο τέρμα που σημείωσε ο Αξιώτης στο 40΄, μετά από ατομική του ενέργεια του.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών, εκ των οποίων καρποφόρησαν μόνο μία. Από την άλλη ο Ερμής δεν κλείστηκε στην άμυνα του για να διατηρήσει το 0-1 και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις  του, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Ιακωβίδη. Τις κυριότερες κλασικές ευκαιρίες για τον Κεραυνό έχασαν οι Γ. Ιωαννίδης, Χ. Κοσμίδης και Ν. Κιουρτσίδης ενώ το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο Κοσμίδης με κεφαλιά στο 87’.
Διαιτητής ήταν ο κ. Παμπορίδης.
ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑ: Φ. Ανδρεανίδης, Π. Γαρελλάς, Αρ. Ρουντασίδης, Ν. Κιουρτσίδης, Χ. Σιδηρόπουλος, Κ. Σιδηρόπουλος, Χ. Καζαντζίδης (79’ Π. Παπαδημητρίου), Αρ. Γκιώνη (64’ Σ. Κεφαλας), Π. Μουρατίδης (Χ. Κοσμίδης), Ν. Κοσμίδης, Γ. Ιωαννίδης.
ΤΕΡΠΥΛΛΟΣ: Θ. Τσιμενίδης, Π. Κυριακίδης, Π. Κυριακίδης, Σ. Παπαδόπουλος, Α. Αξιώτης, Π. Γεωργιάδης, Β. Καλαϊτσίδης (82’ Σ. Αποστολίδης), Β. Γεωργιάδης, Β. Καζαντζίδης, Α. Γεωργιάδης, Θ. Ιακωβίδης (76’ Θ. Ευθυμιάδης), Χ. Ξανθόπουλος.