Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 6:03:36 μμ
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008 11:27

Οι Εφεδροι Αξιωματικοί τίμησαν εθελοντές

 Σε μία σεμνή, αλλά γεμάτη συγκινήσεις εκδήλωση, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα ο Σύνδεσμός Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, στη ΛΑΦ Κιλκίς την περασμένη Κυριακή.
Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να αφιερώσει την ημέρα στον εθελοντισμό, βρήκε την αμέριστη συμπαράσταση σε μέλη, φίλους αλλά και συμπολίτες μας, που κατέκλυσαν την αίθουσα δεξιώσεων της ΛΑΦ Κιλκίς.
Ο Πρόεδρός Κώστας Παπανικολάου, αναφερόμενος στην ήμερα αφού ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κύριο Απόστολο, αποκαλώντας τον «Πατέρα Απόστολο», όπως έγινε γνωστός με τόσα χρόνια προσφοράς του, την Ευαγγέλια Σκόδρα για την παρουσία της στον Οδηγισμό, αλλά και την πλούσια κοινωνική και πολιτιστική της δράση και τέλος την μικρή Βασιλική Καραδήμο,υ που αποτελεί παράδειγμα και μέτρο για την προσφορά της, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, σε μνήμη του Εφέδρου Αξιωματικού Γιάννη Κατσίγαρη, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους και χαιρέτησαν την πρωτοβουλία, ο Βουλευτής Σ. Τσιτουρίδης, ο Δήμαρχος Γαλλικού Γ. Θεοδωρίδης, που συνοδευμένος από το μέλος του συνδέσμου & Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Παπαδόπουλο, κέρδισαν το φλουρί. Τη Νομαρχία εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου Γ. Γεωργαντάς και παρών ήταν ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και μέλος το Συνδέσμου Γιώργος Συμπιλίδης. Τον Δήμο Κιλκίς εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Φωτιάδης, με τους Αντιδημάρχους Χρήστο Σπίγκο και Λουκά Ναλμπάντη ως και ο δημοτικός Σύμβουλος Π. Πασσαλίδης. Την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου εκπροσώπησε ο Διευθυντής ΓΥΕΝ κ. Βαρδάκας και την 71 Α/Μ Ταξιαρχία ο Επιτελάρχης της.
Κατά την διάρκεια της απονομής της τιμητικής πλακέτας από τον κ. Παπανικολάου στον Σεβασμιότατο, υπήρξε συγκίνηση τόσο από τον τιμώμενο αλλά και τον πρώην πρόεδρο κ. Κοτίδη.
Η ίδια συγκίνηση υπήρξέ από την κα Σκόδρα κατά την απονομή από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Αμανατίδη, ενώ την ελπίδα και την ζωντάνια έφερε η απονομή από τον Γενικό Γραμματέα Γ. Ηλιάδη στην μικρή Βασιλική Καραδήμου.
Ο υπεύθυνος των Δημοσιών σχέσεων του Συνδέσμου κος Νίκος Σερασκέρης, όπως πάντα δεν άφησε τίποτε στην τύχη του, τόσο στα οργανωτικά όσο και στην παρουσία του όλου προγράμματος. Αξίζει να αναφερθεί η παρουσία παλαιών και νέων μελών Διοικητικών Συμβουλίων του Οδηγισμού στο Κιλκίς, όπως κοριτσιών, που με την παρουσία τους τίμησαν την κ. Σκόδρα.
Την εκδήλωση τίμησαν και κάλυψαν μουσικά τα μέλη του ωδείου της Μητρόπολης Κιλκίς.