Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 9:37:15 μμ
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 05:33

Οι έμποροι του Πολυκάστρου ενισχύουν άπορες οικογένειες

 Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση απόρων οικογενειών της περιοχής, ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων.
Ο εμπορικός κόσμος της περιοχής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου του Συλλόγου Γιάννη Αδαμόπουλου και της διοίκησης. Ετσι, το κέντρο γέμισε από κόσμο, που διασκέδασε με την ψυχή του, ενισχύοντας παράλληλα και τον κοινωνικό στόχο του φορέα, για την ενίσχυση των απόρων.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο νομάρχης Κιλκίς Β. Μπαλάσκας και ο δήμαρχος Πολυκάστρου Δ. Σμυδάκης, οι οποίοι και ενίσχυσαν το σκοπό του Συλλόγου, ενώ μήνυμα απέστειλε ο βουλευτής Κιλκίς Σ. Τσιτουρίδης.
Ακόμη, παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πολυκάστρου Τ. Τατσίδης, ο αντινομάρχης Αν. Αμανατίδης, οι αντιδήμαρχοι Πολυκάστρου και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Γ. Γεωργαντάς, που πρόσφερε 400 ευρώ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Επιμελητηρίου Παν. Αμοιρίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ. Πεντζερετζής και η υπεύθυνη Γυναικών της Ντ. Συμεωνίδου, καθώς και νομαρχιακοί σύμβουλοι.
Το στόχο του Συλλόγου ενίσχυσαν, η Τράπεζα EUROBANK με 1000 ευρώ, ο Κώστας Τζαβέλας με 300 ευρώ, ο Ηλίας Σιδηρόπουλος με 200 ευρώ, καθώς και οι εταιρείες ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΑΘ. ΝΑΤΖΙΟΣ, VODAFONE, AΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Π. ΚΙΤΣΙΚΙΔΗΣ, το λογιστικό γραφείο ΣΜΥΔΑΚΗΣκαι τα Φροντιστήρια ΖΗΣΑΚΟΣ και ΙΓΓΙΛΙΣ, τους οποίους και ο Σύλλογος ευχαριστεί, όπως και όλους τους επαγγελματίες.