Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 2:28:09 μμ
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 07:36

Οι επιτυχίες μας έγιναν συνήθεια

Με απόλυτη επιτυχία διοργανωθήκαν οι αγώνες Ελευθέρας Πάλης Β φάσης του 1ου ομίλου Βορείου Ελλάδος στην Λάρισα από 5-6 Μαρτίου 2009. Ο τελικός απολογισμός για τον σχολικό αθλητισμό του νομού μας ήταν η κατάκτηση 10 μεταλλίων σε σύνολο 16 μαθητών - αθλητών.


Στα Λύκεια ο μοναδικός αθλητής της αποστολής των Λυκείων του νομού μας, μαθητής του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς κατέκτησε το χρυσό μεταλλείο στην κατηγορία του και εξασφάλισε άνετα την πρόκρισή του στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Πάλης, που θα γίνει 3-4 Απριλίου στην Μυτιλήνη.
Στα Γυμνάσια (μικρή και μεγάλη κατηγορία) οι μαθητές του νομού μας κατέκτησαν 2 χρυσά, 2 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια, δηλαδή 9 μετάλλια σε σύνολο 15 μαθητών. Οι 7 μαθητές-αθλητές φοιτούν στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς όπου καλλιεργείται το άθλημα στο αντίστοιχο Τμήμα Αθλητικής Διευκόλυνσης (Τ.Α.Δ.) αλλά και είναι αθλητές του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, εξάλλου η κατοχή δελτίου αθλητή αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών στο σχολικό πρωτάθλημα της Πάλης. Οι υπόλοιποι 8 μαθητές φοιτούν στο Γυμνάσιο Ευρωπού και είναι αθλητές στον τοπικό σύλλογο «Καραγιάννης» όπου καλλιεργείται το εν λόγω άθλημα.
Αναλυτικότερα:

Λύκεια (μεγάλη κατηγορία)
Μουραντίδης Ασύγκριτος: 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς - 84 Kg

Γυμνάσια
1ος Καραγιοβάνης Ελευθέριος: Γυμνάσιο Ευρωπού - 66 Kg
1ος  Παντικίου Γεώργιος: Γυμνάσιο Ευρωπού - 38 Kg
2ος Κικίρης Δημοσθένης: Γυμνάσιο Ευρωπού - 47 Kg
2ος Φραζανάς Φώτιος:  1ο Γυμνάσιο Κιλκίς - 38 Kg
3ος Χατζηασλανίδης Γεώργιος: Γυμνάσιο Ευρωπού - 73 Kg
3ος Καφετζής Πέτρος: Γυμνάσιο Ευρωπού - 59 Kg
3ος Θωμαϊδης Κωνσταντίνος: 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς - 73 Kg
3ος Φραζανάς Σωκράτης: 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς - 59 Kg
3ος Ποπονίδης Αλβέρτος: 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς - 59 Kg

Συμμετείχαν και είχαν σημαντικές διακρίσεις
και οι μαθητές-αθλητές
5ος Μποζίδης Χρήστος:  1ο Γυμνάσιο Κιλκίς - 53 Kg
5ος Αβκοπασβίλι Γεώργιος: Γυμνάσιο Ευρωπού - 66 Kg
5ος Τσαλτάκης Αθανάσιος: Γυμνάσιο Ευρωπού - 59 Kg
6ος Σωτηριάδης Χρήστος:  1ο Γυμνάσιο Κιλκίς - 42 Kg
6ος Νικολαϊδης Κων/νος:  1ο Γυμνάσιο Κιλκίς - 66 Kg
6ος Κυριακίδης Παύλος: Γυμνάσιο Ευρωπού - 53 Kg
Σε όλους τους μαθητές - αθλητές απονεμήθηκαν έπαινοι από την διοργανώτρια αρχή και τον προϊστάμενο της Φυσικής αγωγής του νομού Ν. Λάρισας.
Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές, που εκπροσώπησαν το νομό μας, και να τους συγχαρεί ιδιαίτερα για τις διακρίσεις τους.
Ως Γραφείο Φυσικής Αγωγής έχουμε την πεποίθηση ότι το ήθος και η αγωνιστικότητα, εντός των αθλητικών πλαισίων, που διέκρινε τους μαθητές-αθλητές του νομούς μας θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους τους μαθητές, έτσι ώστε να αγωνίζονται πάντα για την ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.