Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 8:44:48 μμ
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 14:25

Οχτώ αιτήσεις για διευθυντές εκπαίδευσης στο νομό Κιλκίς

Τέσσερις είναι οι «μνηστήρες» στο Κιλκίς που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη θέση του διευθυντή Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια και άλλοι τέσσερις για τη Δευτεροβάθμια. Τα ονόματα των ενδιαφερομένων δασκάλων για την Πρωτοβάθμια είναι: Γιάννης Αξιμιώτης, Κώστας Ραμπίδης, Γιώργος Τσακαλοφίδης και Μαρία Τσιραμπίδου.

Τα ονόματα των ενδιαφερομένων καθηγητών για τη Δευτεροβάθμια είναι: Θανάσης Αλατζόγλου, Κατερίνα Ρώσιου, Κική Τατίδου και Αναστάσιος Χονδροματίδης.
Η διαδικασία καταχώρισης των αιτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας. Στα μέσα Ιουλίου θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία της συνέντευξης και αρχές Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθεί με απόφαση του υπουργείου Παιδείας τα ονόματα των διευθυντών.
Το νέο στοιχείο, που δυσκολεύει τα πράγματα για τα στελέχη του Κιλκίς, είναι πως ο πίνακας κατάταξης θα γίνει σε επίπεδο Κ. Μακεδονίας. Όταν ανακοινωθούν τα μόρια, τότε οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να δηλώσουν σε ποιο νομό θέλουν να πάνε. Αυτό σημαίνει πως μπορεί κάποια θέση του Κιλκίς να καταληφθεί και από ενδιαφερόμενο άλλου νομού, ανάλογα με τα μόριά του.