Quantcast
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, 11:00:25 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η ΝΑΤΑΣΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς με την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και τον Απόστολο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (Πολυβόλος) υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς με το «Πράξεις για τη Μακεδονία» και τον Χρήστο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Η ΧΡΥΣΗ ΣΟΦΟΥ υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Δημήτρη Κυριακίδη

Άννα Νικολαΐδου: Η αγροτοκτηνοτροφία μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης στο ν. Κιλκίς

Συνέντευξη με την κα Νικολαΐδου Άννα, πολιτικό μηχανικό και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Κιλκίς με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-9-2023)

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 17:23

4η Ρομποτική αποθήκη από την ELVIAL

Συντάκτης:

Πού αποθηκεύουμε τα προφίλ αλουμινίου σας; Πώς διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες για να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει σε εσάς; Mια ματιά στη νέα υπερσύγχρονη ρομποτική αποθήκη μας, θα σας δείξει πώς η δέσμευσή μας να επενδύουμε διαρκώς σε τεχνολογία και εξοπλισμό έχει χτίσει την υπογραφή μας ‘Advanced Aluminium Solutions’.

Ένα συνταρακτικό κείμενο όπου καταγράφεται καταλεπτώς η απελπιστική κατάσταση στην οποία περιήλθε η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, ευρισκόμενη πλέον στα όρια της κατάρρευσης, υπογράφουν οι Νοσοκομειακοί Γιατροί και ο Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς σε κοινή επιστολή τους  την οποία αποστέλλουν  προς τους: Υπουργό Υγείας, βουλευτές του νομού, Περιφερειάρχη, 4η ΥΠΕ, ΟΔΙΠΥ, ΕΟΔΥ, ΕΑΔ, Διοικητή του Νοσοκομείου και την κοινοποιούν στα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Η επιστολή – καταγγελία η οποία επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των εφημερίδων μας, αποστέλλεται πριν την σύσκεψη της προσεχούς Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου την οποία συγκάλεσαν γιατροί- εργαζόμενοι για να συντονίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς μετά την πραγματοποίηση Διοικητικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 (πρακτικόν 30ον) για την κατανομή αξιωμάτων από τις αρχαιρεσίες της 9ης Σεπτεμβρίου 2023, αποφάσισε την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και κατένειμε τις αρμοδιότητές του ως ακολούθως:

Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο του σχετικού έργου για καθαρισμούς  ρεμάτων συνολικού μήκους περίπου τριάντα (30) χιλιομέτρων σε διάφορους οικισμούς και των δύο Δήμων της Π.Ε. Κιλκίς (Δήμοι Κιλκίς & Παιονίας).

    Ειδικότερα, χωματουργικά μηχανήματα έργου (εκσκαφείς, φορτωτές, φορτηγά κλπ.) και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό εργάζεται εντατικά για την ολοκλήρωση του καθαρισμού του ρέματος το οποίο “τοποθετείται” χωρικά πίσω από το κλειστό γήπεδο του Πολυκάστρου και έχει ιδιαίτερα μεγάλο μήκος (ξεκινά από τα νότια όρια της πόλης και εκτείνεται έως τα όρια της ΠΑΘΕ).

Και η Ν.Ε. Κιλκίς του Τεχνικού Επιμελητηρίου παρεμβαίνει στο μέγα ζήτημα το οποίο ήρθε ξανά στην επικαιρότητα  με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ με τους τέσσερις νεκρούς.

Σε ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Γεωργαντά, τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, και τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της ΝΕ Ιωάννης Δημητριάδης και ο Γ. Γραμματέας  Χρ. Γαβριηλίδης αναφέρουν τα εξής: