espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 3:42:12 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 16:09

Για να μην σας εξαπατούν

Συντάκτης:

Με αφορμή περιστατικά  εξαπάτησης πολιτών,  που διαπιστώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές του  Νομού ΚΙΛΚΙΣ, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ  συνιστούν:

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 11:21

Δωρεές στο νοσοκομείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Καθώς ο όγκος των προσφύγων που συρρέουν στο Νοσοκομείο της πόλης μας συνεχίζει να υφίσταται  έστω και ελαφρώς μειωμένος, η προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας δεν σταμάτησε.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ την Παρασκευή 5 Αυγούστου στο Δροσάτο του Κιλκίς.
Πλήθος κόσμου, νεότεροι και μεγαλύτεροι σε ηλικία, αλλά και στη συμμετοχή τους στους κοινωνικούς αγώνες, εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, έδωσαν το παρόν στην λαϊκή – ποντιακή βραδιά που ετοίμασε η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/07 στο Χέρσο, η προβολή ταινίας που διοργάνωσε η Τ.Ο. Κιλκίς της ΚΝΕ στα πλαίσια του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ που στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτέμβρη στην πλατεία Ειρήνης.

Στο νοσοκομείο Κιλκίς νοσηλεύονται οχτώ προσφυγόπουλα ηλικίας 2 έως 18 ετών με κρούσματα ηπατίτιδας Α. Πρόκειται για παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προσφύγων και Μεταναστών της Νέας Καβάλας.
Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία με τα οχτώ περιστατικά ασθενών προσφύγων με ηπατίτιδα Α που εισήχθησαν στο νοσοκομείο Κιλκίς, αναφέρει σε ανακοίνωσής της η διοικήτρια του νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου, η οποία σημειώνει:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση εμβολιασμού στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στο Χέρσο Κιλκίς καθώς και στη Νέα Καβάλα Παιονίας που πραγματοποιήθηκε απο το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Διεθνή και Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ποιος αποφάσισε τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Χωρύγι; Η Κυβέρνηση.
Πως το αποφάσισε; Αποδέχτηκε πρόταση ιδιωτικής εταιρείας που προσέφερε τη συγκεκριμένη έκταση, τρία χιλιόμετρα έξω από τον οικισμό.

Στο νοσοκομείο Κιλκίς νοσηλεύονται οχτώ προσφυγόπουλα ηλικίας 2 έως 18 ετών με κρούσματα ηπατίτιδας Α. Πρόκειται για παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προσφύγων και Μεταναστών της Νέας Καβάλας.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 13:41

Ερχονται μπόρες και χαλάζι!

Συντάκτης:

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 21/2016) και ισχύει από αύριο Παρασκευή 12 Aυγούστου 2016 μέχρι και το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016, αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

Τελικά το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προχωρά το σχεδιασμό του, για τη δημιουργία του μόνιμου κέντρου συγκέντρωσης προσφύγων στην περιοχή του Χωρυγίου, πληρώνοντας αδρά για την αξιοποίηση ιδιωτικής έκτασης 95 στρεμμάτων!