Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 1:20:59 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σε θρίαμβο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Υγειονομικών» και του Πασχάλη Μασούρα, σημερινού προέδρου, εξελίχθηκαν οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, με ταυτόχρονη ήττα της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων» που πρόσκειται στη Ν.Δ.

Με φροντίδα του Δήμου Κιλκίς αποκαταστάθηκε το μνημείο του Χαράλαμπου Μακρυκώστα, Λοχαγού Πεζικού που έπεσε στη Μάχη του Κιλκίς, στις 21 Ιουνίου του ‘13  ελάχιστες ώρες πριν από την επικράτηση των ελληνικών όπλων. 

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-7-2024)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης:

Την Παρασκευή 5/7 από 8π.μ. έως 2:30μ.μ. στους ΕΥΖΩΝΟΥΣ ν. Κιλκίς.

Του Κώστα Τερζενίδη.

Μια καταγγελία γυναίκας πριν από ημέρες για ιδιωτικό χώρο φύλαξης ζώων στο Λειψύδριο Κιλκίς αποκάλυψε εικόνες ντροπής για δεκάδες σκυλιά με τη Δικαιοσύνη πια να έχει το λόγο.

Συνελήφθη στις 2 Ιουλίου 2024 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας. Διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 3 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 24,2 γραμμαρίων, 26 κουτιά φαρμακευτικών δισκίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-7-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-7-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-7-2024)

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εφιστά την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, αναφορικά με κρούσμα απόπειρας εξαπάτησης πολιτών από τρίτους, σε βάρος της Π.Ε. Κιλκίς και ανυποψίαστου πολίτη, για το οποίο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.