Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:49:53 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς εγκαινιάζει τα νέα ιδιόκτητα γραφεία του.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Πέμπτη 21-03-2024 στον οικισμό Πηγή της Παιονίας

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 09:28

Νέος Διάκονος στην Ι.Μ. Κιλκισίου

Συντάκτης:

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων και Προστατών του Κιλκίς ιερούργησε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, όπου και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Γεωργίου (Χρυσοχοΐδη).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-3-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-3-2024)

Η εταιρεία ΜΑΚΒΕΛ - EURIMAC, κορυφαία εταιρεία στον τομέα παραγωγής ζυμαρικών στη χώρα, ανέδειξε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάστηκε στις 8 Μαρτίου, ως μια μοναδική ευκαιρία για να τιμήσει και να αναγνωρίσει τη σπουδαία προσφορά όλων των γυναικών που απαρτίζουν το προσωπικό της

Οι διαδρομές γύρω από τον Λόφο Αγίου Γεωργίου παρουσίασαν έντονη αθλητική κίνηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, μιας και αποτέλεσαν τη βασική πίστα για την υλοποίηση των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά στη νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς στο 26ο χλμ, αναφέρει η είδηση από το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου. Κι ευτυχώς δεν είχαμε νεκρούς παρότι μετωπική η σύγκρουση. Οι τρεις τραυματίες, ένας άνδρας 72 ετών και μια γυναίκα 61 από το πρώτο αυτοκίνητο και ο οδηγός του δεύτερου ένας 43χρονος μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, στο Κιλκίς θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Φλωρίδης.

 

 

Την Τρίτη 12 Μαρτίου το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υποδέχτηκε την Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Συρεγγέλα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς και προσωρινού προέδρου του ΚΚΣ κ.Ανδρέα Βεργίδη. Παρόντα ήταν και μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ  ν. Κιλκίς παρουσία του προέδρου της ΔΕΕΠ κ. Μηνά Παπαδόπουλου.