Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 4:54:56 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010 21:26

Πυρπόλησε τον εργοδότη του και τράπηκε σε φυγή

Συντάκτης:
Υπό συνθήκες που δεν διευκρινίστηκαν επαρκώς - εικάζεταιότι υπήρχεδιαφορά οικονομικής φυσης - συνέβη το περιστατικό που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για 51χρονο κάτοικο Μικροδάσους που απασχολούσε έναν αλλοδαπό από τη Ρουμανία.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:43

Όχι στην εκθεμελίωση των εργατικών σχέσεων

Συντάκτης:
ergatiko_kentroΑπό τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση “Οι ρήτρες που περιέχονται στο επικαιροποιημένο μνημόνιο όπως κατέληξαν χθες σε κοινό σύσκεψη-διαπραγμάτευση οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και η τρόικα εκθεμελιώνουν το σύτημα των εργασιακών σχέσεων και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:39

Η EUROBANK EFG «ΕΠΕΝΔΥΕΙ» στο χώρο της παιδείας

Συντάκτης:
eurobankΗ Τράπεζα Eurobank EFG βράβευσε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στη Βέροια, τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Νομών Ημαθίας, Πιερίας, Κιλκίς, Πέλλας, Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς και Γρεβενών, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που καθιερώθηκε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος. Μέσω του Προγράμματος αυτού, έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 8.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:35

Εκδρομές του Ορειβατικού Κιλκίς

Συντάκτης:
oreivatikosΤην Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 ο Ο.Σ.Κιλκίς «κατέκτησε» μία ακόμη κορυφή, αυτή του «Κώστa Παλαμιώτη» στον Κίσσαβο. Οι συμμετέχοντες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, έφτασαν σε αριθμό τους 18. Ο καταπληκτικός καιρός, ιδιαίτερα καλός για τέτοια εποχή, βοήθησε να απολαύσουμε τη θέα και τις ομορφιές του βουνού και των οικισμών του.
Με νίκη συνέχισαν οι Προπαίδες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, συντρίβοντας με 16-0 τη Νέα Ευκαρπία, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής ημέρας. Πέντε γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη πέτυχε ο Παρδάλης, από τέσσερα οι Γρόσης και Λίκα, δύο ο Τσολακίδης και ένα ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι παίκτες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Βαφειάδης, Γαβριηλίδης, Γρόσης, Δεδεδάκης, Κουτουκιάς, Κουτσουρίδης, Κωφίδης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Α., Παρδάλης, Σαλάη, Σαρίδης, Σμιάρης, Σουργκούνης, Τσολακίδης, Φυτανίδης και Χαραλαμπίδης.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:17

Η νέα διοίκηση της Κοινωνίας Πολιτών

Συντάκτης:
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς, το οποίο προέκυψε μετά την γενική συνέλευση του περασμένου μήνα. Στην θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο μέχρι πρότινος Αγαθόπουλος Δημήτριος, ως αντιπρόεδρος η Ναβροζίδου Έφη, ως γραμματέας ο Τουτουντζίδης Χριστόφορος, ως ταμίας η Ριζάκη Άννα και ως μέλος ο Παπακώστας Κώστας. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σπίγκος Χρήστος και Αβραμίδης Ηλίας.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:15

Εκδήλωση Ε.Ε.Σ. Κιλκίς με Βούλα Πατουλίδου

Συντάκτης:
Το Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ανακοινώνει ότι:
Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του πολύπλευρου ανθρωπιστικού του έρτου,  πραγματοποιεί τον ετήσιο Έρανο στην πόλη του Κιλκίς, την Τρίτη 10.12.2010, από εθελοντές, μαθητές και συνεργάτες του τοπικού τμήματος.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:15

Αυτοκτονία 44χρονου

Συντάκτης:
Από  αστυνομικούς του Α.Τ. Δροσάτου  βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή της Μεγάλης Στέρνας του Δήμου Χέρσου, ένας 44χρονος απαγχονισμένος  σε δέντρο από βρόγχο σχοινιού, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Από την διενεργηθείσα αυτοψία του χώρου η Αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 15:10

«Πράσινη ανάπτυξη» από «Ακρίτες» Επταλόφου

Συντάκτης:
fotovoltaikaΣτις 23 Ιανουαρίου 2010, στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» κ. Νίκος Αμοιρίδης ανακοίνωσε ότι «για το 2010 ο μεγάλος στόχος του συλλόγου είναι η αυτόνομη φωταγώγηση μέσω φωτοβολταϊκών στοιχείων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Επταλόφου (Τάουτλη) και του περιβάλλοντος χώρου»...
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:17

Αγαπάμε τον τόπο μας και το αποδεικνύουμε

Συντάκτης:
eidisis-proiniΞέρουμε πως είναι καλύτερα να σε παινεύουν οι άλλοι παρά να ευλογάς τα γένια σου… Αλλά υπάρχουν και θέματα όπου οι άλλοι δεν γνωρίζουν όσα ξέρει ο νοικοκύρης. Και καλό είναι να τα μαθαίνουν διότι αν δεν παινέσεις το σπίτι του νοικοκύρη, καιροφυλακτεί ο απατεώνας να παρασταίνει τον νοικοκύρη.