Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 3:32:19 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 13:44

Βρήκε τους δυο το ΠΑΣΟΚ Ψάχνει τον ένα η Ν.Δ

Συντάκτης:

Μετά τις αρνήσεις των κ. Δημήτρη Μουζούρη και Μαρίας Αμανατίδου να πλαισιώσουν το πράσινο ψηφοδέλτιο, το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε ταχύτατα και ήδη ολοκληρώνει  το συνδυασμό του με την ένταξη σ’ αυτόκατά πάσα πιθανότητα  δυο νέων προσώπων, της εκπαιδευτικού και δημοτικής συμβούλου Κατερίνας  Κούπανη από τη Γουμένισσα και του επίσης εκπαιδευτικού κ. Δημήτρη Γιαννάκη από τη Γρίβα.
Στα αξιοσημείωτα ότι είναι για πρώτη φορά που σε ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο νομό συμμετέχουν δυο υποψήφιοι από την Παιονία, αν εν τέλει είναι οι δυο προαναφερθέντες.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 13:43

Δυναμικό ξεκίνημα με περιοδείες Φλωρίδη

Συντάκτης:

Εξαιρετικά επιτυχής ήταν η πρώτη προεκλογική περιοδεία του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη σε οικισμούς του νομού μας, που πραγματοποιήθηκε εκτός «επίσημου» προγράμματος την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.
Ο πρώην υπουργός επισκέφθηκε το Μυλοχώρι, όπου είχε συνομιλία με τους κατοίκους για θέματα που τους απασχολούν, καθώς και την Αντιγόνεια, στην οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πλήθος κόσμου τα επιμέρους προβλήματα του οικισμού και των αγροτών.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 13:39

Με τον Κώστα Χαλίτσιο το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε

Συντάκτης:

Ο εκ των ηγετών του κομμουνιστικού χώρου στο ν. Κιλκίς Κώστας Χαλίτσιος θα ηγηθεί του κόκκινού ψηφοδελτίου στις βουλευτικές εκλογές της 4ης  Οκτωβρίου.
Η παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει ενώπιον των ιδίων των υποψηφίων και μελών και φίλων του κόμματος τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 12.οο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.
Ο συνδυασμός του Κ.Κ.Ε στο ν. Κιλκίς ολοκληρωμένος συγκροτείται από τους εξής:
- Κώστας Χαλίτσιος, φαρμακοποιός, νομαρχιακός σύμβουλος
- Λάζαρος Ανδρεανίδης, κτηνίατρος
- Μαρία Αποστολίδου, φυσιοθεραπεύτρια
- Ακίνδυνος (Άκης) Οργαντζής, ξενοδοχοϋπάλληλος
- Βασίλης Κοντόπουλος, επαγγελματίας αντιπρόεδρος εμπορικού συλλόγου Πολυκάστρου.

Θέματα που άπτονται της λειτουργίας του σχολείου –εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς- και για τα οποία απαιτείται ενεργοποίηση και προγραμματισμός, επισημαίνει η ΕΚΠΟΙΖΩ στους γονείς, ώστε να έχουν τα παιδιά τους μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Η αγορά των σχολικών ειδών προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, ποιότητα και τιμές. Οι γονείς που έχουν μικρά παιδιά, θα ήταν λάθος να τα αφήσουν να κάνουν μόνα τους την επιλογή, είναι πολύ πιθανόν και πανάκριβα να στοιχίσουν και τις ανάγκες τους να μην καλύψουν. Γι’ αυτό λοιπόν:
1. Κάντε ένα κατάλογο με τα είδη που του χρειάζονται

Συνεχίζοντας και φέτος το καλοκαίρι τις εμφανίσεις του σε πόλεις του εσωτερικού, το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς ταξίδεψε στο νησί της Χίου.     Εκεί, έπειτα από πρόσκληση της τοπικής Νομαρχίας, εκπροσώπησε τη Νομαρχία του Κιλκίς σε πανελλήνια αγροτοτουριστική έκθεση.
Μετά την άφιξή της στο νησί η αποστολή του Λυκείου επισκέφθηκε την πρώτη μέρα της παραμονής της στο νησί, την περιοχή της Αγίας Φωτιάς και ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Εμποριού.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 14:57

Με τα στελέχη του σήμερα στο Κιλκίς ο Γ. Φλωρίδης

Συντάκτης:

Με την πληθώρα των πολιτικών του φίλων ξεκινάει κι «επίσημα» την προεκλογική του εκστρατεία στο νομό μας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στον «Κήπο» του Κιλκίς, όπου ο πρώην υπουργός εκτός απ’ τις προσωπικές επαφές με τους φίλους του, θα’ χει την ευκαιρία ν’ αναφερθεί στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου και να διατρανώσει την πίστη του στη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ που πλησιάζει.
Εξ άλλου το απόγευμα, της Τρίτης ο Γ. Φλωρίδης επισκέφτηκε εκτός προγράμματος των προεκλογικών περιοδειών του, τους οικισμούς Αντιγόνεια, Κεντρικό και Ευκαρπία, καθώς και τη γενέτειρα του, Σταυροχώρι, για επαφές και συνομιλίες με τους κατοίκους.
Το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε στο πάνελ των καλεσμένων της εκπομπής του Ν. Χατζηνικολάου στο ALTER.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 14:54

Στις εκδηλώσεις των Σανταίων ο Σάββας Τσιτουρίδης

Συντάκτης:

Ο βουλευτής ν. Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης παρέστη στις εκδηλώσεις, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος Σανταίων «Η Επτάκωμος Σάντα» στη μνήμη των προγόνων που έπεσαν ή μαρτύρησαν στην αλησμόνητη πατρίδα της Σάντας του Πόντου.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6-9-09, στην ιερά μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 14:52

Γ. Γεωργαντας : Η ώρα της ευθύνης Εμπρός για τη νίκη

Συντάκτης:

Πρόσκληση του Γιώργου Γεωργαντά
στα μέλη και στους φίλους της Ν.Δ.

Η ώρα της ευθύνης
Εμπρός για τη νίκη

Οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών αποτελούν μια πρόσκληση και πρόκληση για κάθε μέλος και φίλο- ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας.
Η Πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι, όπου δοκιμάζονται η τύχη και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα του λαού μας. Ο Ηγέτης μας, Κώστας Καραμανλής, με ειλικρίνεια έδειξε το δύσκολο δρόμο της ανόρθωσης και  της εξυγίανσης της οικονομίας, ώστε να σταθεί ανταγωνιστικά στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο στίβο.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 14:49

Ζητούνται υποψήφιοι από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:

Όπου τρανός κι η φτώχεια του… Ολίγον παράδοξο αλλά ενώ τα μικρά κόμματα στο ν. Κιλκίς έχουν να επιλέξουν από κάμποσους ενδιαφερόμενους για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων τους, στα κόμματα εξουσίας παρατηρείται δυστοκία. Ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ όπου ζητούνται δυο υποψήφιοι μετά την άρνηση τόσο του κ. Δημήτρη Μουζούρη, όσο και της κ. Μαρίας Αμανατίδου να πλαισιώσουν το πράσινο ψηφοδέλτιο μαζί με τους κ. Γ. Φλωρίδη, Γ. Φραγγίδη και Θ. Παραστατίδη.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 14:42

Κάλεσμα Θόδωρου Παραστατίδη

Συντάκτης:

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών από τον κ. Καραμανλή αποτελεί ομολογία αποτυχίας του κυβερνητικού έργου συνολικά.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατέρρευσε υπό το βάρος πρωτοφανών σκανδάλων που εκτυλίχθηκαν σε συντομότατο χρονικό διάστημα και αποτέλεσαν μια μαύρη σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας μας. Η «νωπή εντολή» που ζήτησε εκ νέου ο πρωθυπουργός, συνοδεύτηκε από επανεξαγγελίες και επανυποσχέσεις που είχαν δοθεί και κατά τις προηγούμενες προεκλογικές περιόδους του 2004 και του 2007.