Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 11:09:36 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η Τομεακή Οργάνωση ΚΚΕ Κιλκίς διοργανώνει πάρτι για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 08:00 μ.μ.

Αφορούν όσους συνταξιοδοτήθηκαν μέχρι τον Μάϊο 2016.

Σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ πρέπει να επιστραφούν οι περικοπές που έγιναν στα δώρα και τις επικουρικές συντάξεις  από τον Ιούνιο 2015 έως Μάϊο 2016 σε όσους έχουν προσφύγει δικαστικά, περίπου 370.000.

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 10:01

Παθητική κακοποίηση σκύλου στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Συντάκτης:

«Άλλη μια παθητική κακοποίηση, αυτή τη φορά στο Πολύκαστρο Κιλκίς έλαβε τέλος», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σύλλογος «Α.Μ.Κ.Ε Συνείδηση – Αλληλεγγύη στα Ζώα» του Κιλκίς.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Α.Τ. Πολυκάστρου, που αμέσως ανταποκρίθηκε και χάρη της παρέμβασης πήραμε τον Σκούμπι.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-1-2024)

Από Αθηναϊκή εταιρεία ζητούνται εργατοτεχνίτες μονταδόροι, κάτοικοι του Ν.Κιλκίς για έργο στη Νέα Σάντα Κιλκίς για 2-3 μήνες. Άμεση πρόσληψη μισθός ικανοποιητικός. Πληροφορίες κ.Χρήστος 6977090339

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-1-2024)

Έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να τεθούν σε “τροχιά” υλοποίησης στο πλαίσιο της τρέχουσας πρόσκλησης του διασυνοριακού προγράμματος  INTERREG, εξέτασαν, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Χρήστο Χατζημλάδη και την υπεύθυνη χρηματοδοτικών εργαλείων και προϊσταμένη ΓΕΜΗ του φορέα, Μαρία Καλογερίδου.

Από χαρτοβιομηχανία με έδρα στο Κιλκίς, ζητείται Ηλεκτρολόγος βάρδιας.

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, αναζητά:

 ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ