Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 8:29:05 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η μια πυρκαγιά μετά την άλλη ξεσπούν τις τελευταίες ημέρες στο νομό Κιλκίς και ο Θεός να βάλει το χέρι του με τις θερμοκρασίες που έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Το πρωί της Κυριακής των ευρωεκλογών, και εν μέσω άλλων δυο πυρκαγιών στο ν. Κιλκίς, είχε ξεσπάσει η επικίνδυνη πυρκαγιά στο δάσος του Λόφου Αγίου Γεωργίου, που ευτυχώς αντιμετωπίστηκε ακαριαία από την Πυροσβεστική του Κιλκίς.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 10/10-06-2024), με ισχύ από αύριο Τρίτη 11-06-2024 και έως την Παρασκευή 14-06-2024.

Δείτε από τις 7μμ και μετά live ροή αποτελεσμάτων για την Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Γι’ άλλη μια φορά κινδύνεψε ο πράσινος «πνεύμονας» του Κιλκίς, ο Λόφος Αγίου Γεωργίου, να καεί. Μεσημέρι Κυριακής των ευρωεκλογών ξέσπασε η φωτιά στο κέντρο του Λόφου και ανατολικά του Θεάτρου Δάσους.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης, την Τρίτη (11-6) και την Παρασκευή (14-06) σε περιοχές του Κιλκίς και της Παιονίας

την Τρίτη (11-6) από ώρα 08:30 έως  12:30  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ:ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΜΙΚΡΟΔΑΣΟΣ

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ) ΙΙΙ. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να λάβουν δάνειο έως 10 εκατ. ευρώ για επενδυτικά σχέδια και έως 500.000 ευρώ δάνεια για κεφάλαιο κίνησης, μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ).

1.   Τι είναι το ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ;

Συνελήφθη την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ακολουθούν τα ψηφίσματα που εξέδωσε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας ΠΙπερίδη Ιωάννη, σε συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2024 αποφάσισε ομόφωνα:

Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου Απόστολου Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας άγει τα ονομαστήρια του.

      Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεστούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Δευτέρα (10-6), την Τρίτη (11-6) και την Τετάρτη (12-6) σε περιοχές του Κιλκίς και της Παιονίας.