Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024, 12:09:42 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 05:05

Μέχρι 21/12 η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων

Συντάκτης:
ΤΟ ΔΩΡΟ Χριστουγέννων πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι την 21η Δεκεμβρίου κάθε έτους, υπογραμμίζει το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ και διευκρινίζει ότι υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και ότι ο εργοδότης μπορεί να το καταβάλει νωρίτερα από την ημερομηνία αυτή.
Η διαβεβαίωση του Δημάρχου Γ. Θεοδωρίδη ήταν πως το αργότερο στο τέλος Οκτωβρίου θα υδροδοτηθεί με καθαρό και υγιεινό νερό το Πεδινό. Περιμένουμε τέσσερα χρόνια, οι δημότες μας επιβαρύνθηκαν με τεράστια ποσά ανάλογα με τις μικρές οικονομικές τους δυνατότητες  για να πιουν νερό. Πόσο ακόμα θα πληρώνουν οι Πεδινιώτες την αδράνεια της δημοτικής αρχής;
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:35

Συνέδριο Money Show

Συντάκτης:
 Μια πολύ σημαντική εκδήλωση, που είχε μεγάλη απήχηση στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο Κιλκίς.  Στα πλαίσια του χρηματοοικονομικού – Χρηματοπιστωτικού Πολυσυνεδρίου «MONEY SHOW – Θεσσαλονίκη 2007», το Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποίησε σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY, συνέδριο με θέμα τις «Επιχειρηματικές Προκλήσεις στην Περιφερειακή Ανάπτυξη».
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:31

Μελέτη για το άλλο μισό της αούτομπαν

Συντάκτης:
 Ο Νομάρχης Κιλκίς Β. Μπαλάσκας ανακοίνωσε ότι μετά την απόρριψη της προσφυγής που υποβλήθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας, εντός δέκα ημερών θα υπογραφεί η σύμβαση από τη Διεύθυνση Δημοσίων Έργων και τους αναδόχους μελετητές για την εκπόνηση της μελέτης «Αποπεράτωση μελέτης από τον ανισόπεδο κόμβο Μυγδονίας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Σάντας, του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Δοϊράνη».
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:30

Άμεση κινητοποίηση για φωτιά στο σκουπιδότοπο

Συντάκτης:
 Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του Δήμου Πολυκάστρου, για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου, στο σκουπιδότοπο της πόλης. H φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ, τη στιγμή που επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου, δια του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Παμποράκη.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:28

Κλέφτες πάνε κι έρχονται στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:
Έντονο πρόβλημα ασφάλειας της περιουσίας και της ζωής του τους αντιμετωπίζουν οι Πολυκαστρινοί λόγω της τακτικής δράσης διερχόμενων κλεφτών που ανοίγουν σπίτια και σπέρνουν τον πανικό. Μόνο την τελευταία εβδομάδα στο Πολύκαστρο «άνοιξαν» τρία σπίτια κι άλλα δυο στο Πευκόδασος κι όλα αυτά σε ελάχιστο χρόνο, καθώς οι επαγγελματίες του είδους είναι ικανοί σε 10 λεπτά της ώρας να «χτυπήσουν» δυο και τρία σπίτια, να κλέψουν ό,τι βρουν και να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.
Η Δικαιοσύνη θα κρίνει τη νομιμότητα της μη ανανέωσης της σύμβασης των δυο εργαζομένων στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Αξιούπολης, καθώς οι κ. Σοφία Καντιρίδου και Αικατερίνη Καραστογιάννη προχώρησαν χθες Τρίτη στη διαδικασία ααφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης της Δημάρχου Σόνιας Συμεωνίδου.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:24

Συνάντηση Θεοδωρίδη-Σιδηρόγλου

Συντάκτης:
Συνάντηση και γεύμα συνεργασίας είχαν την περασμένη εβδομάδα στο Πολύκαστρο η διοίκηση της Α.Ε. Πολυκάστρου με τον πρόεδρο της Λίγκας Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας Πέτρο Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση ο πρόεδρος της Α.Ε.Π. Φώτης Σιδηρόγλου, μαζί με τα μέλη του Τ.Α.Π. Κωνσταντίνο Ψάρρη, Βίκυ Παππά, Παναγιώτη Μουρατίδη και Άγγελο Μισιρλή, τόνισε την πλήρη στήριξη του συλλόγου στην απόφαση της Ένωσης για την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα σχετικά με την απόδοση των οφειλομένων στην Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, από την Super League.
Με επιτυχείς εμφανίσεις έκλεισε τη χρονιά ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ όσον αφορά της εμφανίσεις του στα τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη συμμετοχή των συνεργαζόμενων Ακαδημιών. Συγκεκριμένα μετά το τουρνουά της Κατερίνης , την Κυριακή 2/12 διεξήχθη στη Βέροια τουρνουά ηλικιών προτζούνιορ , τζούνιορ και προπαίδων με τη συμμετοχή της τοπικής Ακαδημίας ΝΗΡΕΑΣ , της ακαδημίας της Χαλκιδικής , των Κανονιέρηδων Θες/νίκης και της ακαδημίας της Φλώρινας.
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2007 07:29

Συνέδριο για θεσμικά και οικονομικά αιτήματα

Συντάκτης:
 Με τα θεσμικά και οικονομικά ζητήτημα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση θ’ ασχοληθεί το τακικό συνέδριο της ΤΕΔΚ Ν. Κιλκίς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ. στον “Κήπο”.
Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ως εξής: