Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 2:56:20 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007 08:58

Ημερίδα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Συντάκτης:
Ο ΓΑΣ Κιλκίς με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του δήμου Κιλκίς,, θα διοργανώσει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, ημερίδα στίβου για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών   σχολείων του  Κιλκίς.
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007 08:56

Συγκίνηση για Γ. Καρακασίδη

Συντάκτης:
 Οι μνήμες ξαναζωντάνεψαν στο δημοτικό στάδιο του Πολυκάστρου την περασμένη Δευτέρα, όταν συγκεντρώθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ, αλλά απουσίαζε ο Γιάννης Καρακασίδης, που τόσο πρόωρα έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.
 Έτσι λοιπόν, οι βετ
Με αφορμή την κατάσχεση του βυτιοφόρου του Δήμου Γαλλικού την περασμένη Παρασκευή από την Αστυνομία, ύστερα προφανώς από  καταγγελία ότι το εν λόγω βυτιοφόρο το λειτουργούσε ιδιώτης κατόπιν εκμίσθωσής του σε ιδιώτη, από τον Δήμο Γαλλικού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Επίσκεψη στο νέο Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Μαργαρίτη Τζίμα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γιώργος Θεοδωρίδης, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, τον οποίο και ενημέρωσε για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον δήμο.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:34

Συναντήσεις Κιλτίδη με Μπαλάσκα, Γιαννόπουλο

Συντάκτης:
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κων/νος Κιλτίδης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Νομάρχη Κιλκίς Ευάγγελο  Μπαλάσκα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Παναγιώτη Ζουρνατζίδη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν: την υλοποίηση του προγράμματος μείωσης της νιτρορύπανσης γεωργικής προέλευσης και την εν γένει αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:33

Πρωτιά ΔΑΚΕ στους δασκάλους

Συντάκτης:
 Μόνο με δυο ψηφοδέλτια, της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ, διεξήχθησαν οι εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. Κιλκίς, εκλογές στις οποίες θριάμβευσε η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στη Ν.Δ.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:31

Σύσκεψη συνδικαλιστών ΠΑΜΕ για ασφαλιστικό

Συντάκτης:
 Πλατιά σύσκεψη συνδικαλιστών για το ασφαλιστικό οργανώνει η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρεται:
«Η επίθεση στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζεται αμείωτη.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:29

Τα έξι «αγκάθια»

Συντάκτης:
 Καμπανάκι για το ΙΚΑ
Oικονομική αιμορραγία παρουσιάζει το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας, το ΙΚΑ, εξαιτίας της εισφοροδιαφυγής, των οφειλών και των ανέλεγκτων ιατροφαρμακευτικών δαπανών. Oι απώλειες από εισφορές αγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ τα χρέη προς το Ταμείο ανέρχονται σε 3,2 δισ. ευρώ. Εκτός ελέγχου και οι δαπάνες Υγείας και φαρμάκων με αύξηση 40% και 60% αντίστοιχα την τελευταία πενταετία.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:27

Κυκλοφορούν ΤΑ ΝΕΑ των Αμαραντιωτών

Συντάκτης:
 Το νέο φύλλο των “Νέων των Αμαραντιωτών” κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, με πλούσια ύλη και πολλά σχόλια από την καθημερινή ζωή των κατοίκων και των ετεροδημοτών των Αμαράντων.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:23

Ένας ηλίθιος «Τειρεσίας» ταλαιπωρεί τους Έλληνες

Συντάκτης:
Η προγραμματισμένη «τρομοκρατική» επίθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γκαργκάνα εκδηλώθηκε χθες με τις δηλώσεις του περί αύξησης των ορίων ηλικίας για συναξιοδότηση των εργαζομένων, μείωση των συντάξεων, κ.ο.κ.
Σε λίγους μήνες θα ακολουθήσει η δεύτερη και ανάλογη επίθεση με στόχο τα μεροκάματα, καθώς θα διαγνώσει πως για τη μείωση των ελλειμμάτων πρέπει να σφίξουν κι άλλο τις ζώνες οι εργαζόμενοι.