Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 7:30:53 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:22

Σε όλα παράνομα ήταν ο Αλβανός

Συντάκτης:
Αργά το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς συνέλαβαν έναν Αλβανό, 40 χρόνων, ο οποίος προσπάθησε να πουλήσει σε αστυνομικό πέντε γραμμάρια κοκαϊνης, αντί του ποσού των 300 ευρώ.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:20

Συνεδρίαση Δ.Σ.του Επιμελητήρίου

Συντάκτης:
Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 26 Σεπτεμβρίου 2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:19

Η ΑΛΟΥΜΥΛ επιβεβαιώνει ομολογιακό δάνειο 80 εκατ.

Συντάκτης:
Η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό κόμβο EURO2DAY επιβεβαιώνεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοση κοινοπρακτικού, μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους _ 80 εκατ. - όπως είχε αποφασίσει σχετικά η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 23ης Μαΐου 2007 -  προκειμένου να προβεί ο Όμιλος στην αναδιάρθρωση του μακροπρόθεσμου δανεισμού.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:34

Συνεχείς συλλήψεις ναρκοεμπόρων από την Αστυνομία

Συντάκτης:
 Τη μια επιτυχία μετά την άλλη παρουσιάζει η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, με συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών, κατασχέσεις μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και χασίς, καθώς και καταστροφές χασισοφυτειών στο νομό μας, ένας νομός που «σκοτώνεται» καθημερινά από τη μάστιγα των ναρκωτικών.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:30

Συγχαρητήρια Μπαλάσκα στους εκλεγέντες Βουλευτές

Συντάκτης:
Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του εκφράζει στους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας ο νομάρχης Κιλκίς Β. Μπαλάσκας.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:28

Ημέρα μνήμης εθνικών ευεργετών

Συντάκτης:
Οι εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.
Οι εκδηλώσεις της ημέρα μνήμης έχουν σκοπό να τονίσουν, ιδιαίτερα, και να υπενθυμίσουν τις πράξεις των Εθνικών μας Ευεργετών και τη συμβολή τους στην οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη της χώρα μας.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:27

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς : Οι εγγρφές άρχισαν

Συντάκτης:
“Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά, σας γνωρίζουμε ότι και φέτος το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Σας περιμένουμε κοντά μας τόσο για να μάθετε τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, όσο και για να γνωρωίσετε γενικότερα την ελληνική παράδοση΅το παιχνίδι, το τραγούδι, τη φορεσιά, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας”, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:21

Πρωτότυπη η πρόταση του περιπτέρου της “ΤΕΧΝΗΣ”

Συντάκτης:
“Το κρύο” και “παγωμένη” περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ήταν αισθητά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ιδιαίτερα στο χώρο όπου οι διάφοροι φορείς της πόλης μας είχαν τα περίπτερα τους, όπου οι πιό πολλοί ήθελαν να δείξουν μέρος των δραστηριοτήτων τους, στη διάρκεια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:19

Συνέχιση ρυθμίσεων

Συντάκτης:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει, όλους τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που είχαν υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 3518/06 και έχασαν το δικαίωμα ρύθμισης, λόγω μη πληρωμής τρεχουσών εισφορών τους, πως ο οργανισμός του ΟΑΕΕ μετά από διαβουλεύσεις με την διοίκηση του Συλλόγου απεδέχθη το δίκαιο αίτημά του και εξέδωσε απόφαση η οποία καθορίζει την συνέχιση των ρυθμίσεων των ασφαλισμένων που είχαν υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 3518/06 και έχασαν το δικαίωμα λόγω μη πληρωμής τρεχουσών εισφορών.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:15

Έμφυλη διάσταση επαγγελματικών επιλογών

Συντάκτης:
Την εβδομάδα που μας πέρασε κοινοποιήθηκαν από το ΥΠΕΠΘ οι  εισαχθέντες απόφοιτοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Έτσι επεξεργαζόμενος τα αποτελέσματά τους και με εργασιακό υπόβαθρο τον Νομό Κιλκίς εύκολα καταλήγει κανείς στα παρακάτω συμπεράσματα όσον αφορά στην έμφυλη διάσταση των επαγγελματικών επιλογών τους.