Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 4:43:19 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις της 111ης επετείου της Ιστορικής Μάχης του Κιλκίς, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Ο Δήμος Κιλκίς θα διαθέσει,τις ημέρες του καύσωνα, κλιματιζόμενο χώρο στο Κοινωνικό του Ιατρείο (συμβολή οδών Ρώτα και Θεσσαλονίκης) για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες.

  • Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 10 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 20 έως 60 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το habitat hotel αναζητά άτομα για

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ/RECEPTIONIST (με πλήρες ωράριο)

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών  Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, ζώντας στον πολυπληθέστερο προσφυγικό νομό της χώρας και έχοντας υπόψιν

Ανακοινώνεται ότι, από 25 έως 28 Ιουν 24 θα διεξαχθεί η ΤΑΜΣ  «ΓΡΑΝΙΚΟΣ 24», στην παρόχθια περιοχή εγγύς του πεδίου βολής Πολυκάστρου και πλησίον της γέφυρας της σιδηροδρομικής γραμμής Πολυκάστρου – Αξιούπολης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-6-2024)

 Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς με απόφασή του εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι σε διαθεσιμότητα εργαζόμενοι της FIERATEX.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-6-2024)

Με αφορμή την αυθαίρετη τοποθέτηση ογκωδών απορριμμάτων στα πεζοδρόμια και στη βάση των κάδων απορριμμάτων στην πόλη του Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς ζητά από τους πολίτες να ειδοποιούν την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ. επικοινωνίας 23413 52289, 52296, 52299, 52288) και ύστερα από συνεννόηση με τους υπευθύνους για την ημέρα και ώρα παραλαβής να αποθέτουν στο σημείο της γειτονιάς τους που θα τους υποδειχθεί τα ογκώδη απορρίμματα (παλιά έπιπλα, στρώματα κ.α.) που θέλουν να αποσύρουν.