Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 3:53:42 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Την Κυριακή  12 Μαϊου 2024 προσήλθαμε στο Σκρα για τον εορτασμό της 106ης επετείου της  ηρωικής «Μάχης του Σκρα».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-5-2024)

Συνελήφθη στις 16 Μαΐου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 20χρονος αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Τρίτη 21-05-2024

Δωρεάν διακοπές σε θερινή κατασκήνωση προσφέρει σε άτομα με αναπηρία ο Δήμος Κιλκίς δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν αλλά και να αλλάξουν παραστάσεις επιδρώντας θετικά στο ξέγνοιαστο περιβάλλον των διακοπών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-5-2024)

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα τιμής. Επισκεφθήκαμε τον συντοπίτη μας, ταξίαρχο Απόστολο Μιχαηλίδη, στην ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως διευθυντής του γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου 424.

Το ξενοδοχείο habitat hotel στο κέντρο του Κιλκίς, ζητάει προσωπικό για τη θέση της σερβιτόρας (ηλικιακή ομάδα 25-45 ) με γνώση Αγγλικής γλώσσας και για τη θέση της νυχτερινής reception (2 φορές την εβδομάδα) με γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, που παρά τις δυσκολίες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για να ανταπεξέλθουν.

Τα τελευταία δέκα χρόνια «δίνει πνοή» σε τοπικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς σε όλη την Ελλάδα, μέσω του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που υλοποιεί σε συνεργασία με τον International Orthodox Christian Charities (IOCC), προσφέροντας τους απαραίτητους πόρους για μία επιχείρηση: εξοπλισμό και επαγγελματική καθοδήγηση.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-5-2024)