Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 9:43:37 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πωλείται I.X. mercedes λευκού χρώματος C180, 1800c.c., έτους 2003 βενζινοκίνητο με 6 αερόσκους και ατρακάριστο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-6-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-6-2024)

Συνελήφθητην Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-6-2024)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Τετάρτη (5-6), την Πέμπτη (6-6) και την Παρασκευή (7-6) σε περιοχές της Παιονίας 

Η δια βίου εκπαίδευση των εργαζομένων σε καίριους τομείς, όπως είναι η υγεία και η ασφάλεια των τροφίμων είναι βασικός στόχος της εταιρείας EURIMAC - ΜΑΚΒΕΛ.

Ο Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ δηλώνει ότι μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν μεταξύ των μελών της Διοίκησης του Σωματείου με τους εκπροσώπους της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ , σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα στην πλατεία Ειρήνης:

Στην Πλατεία Ειρήνης και στους συγκεντρωμένους φίλους του ΚΚΕ μιλούσε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου ο βουλευτής Γιάννης Δελής, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κομμουνιστικού κόμματος στο Κιλκίς.

Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας υπέροχος δάσκαλος, ο Γιάννης Πιπερίδης, «έφυγε» από τη ζωή, σκορπώντας συγκίνηση στο Κιλκίς, που τόσο αγάπησε.

Ο Γιάννης Πιπερίδης υπήρξε φωτεινό παράδειγμα δασκάλου, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με αγάπη για τα παιδιά και με περίσσια συναδελφικότητα απέναντι στους δασκάλους, με ήθος και συνέπεια για τη δουλειά του, ενώ διετέλεσε και προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.