Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 10:54:47 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-7-2024)

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τετάρτη 17-07-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

ZHTEITAI ανειδίκευτο εποχιακό προσωπικό για εργασία μέχρι τέλος Οκτώβρη στην βιοτεχνία τροφίμων ΠΑΡΠΑΡΑΣ ΑΕ στο Σταυροχώρι Κιλκίς. Επικοινωνήστε 8-00-16:00 στο τηλέφωνο: 2341072220.

Πωλείται οικόπεδο 2.300τ.μ. στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, γωνιακό με θέα. Τηλέωνο επικοινωνίας: 6974485163

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 12:20

Προσοχή και πάλι προσοχή για τις πυρκαγιές!

Συντάκτης:

Για δεύτερη ημέρα η φωτιά μεταξύ Καλλιρόης και Π. Ροδώνα κατακαίει αγροτοδασικές εκτάσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές και η αντιμετώπισή της γίνεται από την αρχή κυρίως με αεροσκάφη και ελικόπτερα της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να τρέχουν μέσα στον καύσωνα των ημερών, γιατί προφανώς κάποιο ανθρώπινο χέρι ήταν απρόσεκτο!

Μικρές αναζωπυρώσεις είχαμε σήμερα το πρωί στη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας ανάμεσα στους οικισμούς Καλλιρόη και παλιά Ροδώνα του λεκανοπεδίου Μουριών.

«Ένα ακόμα έργο του προγράμματος LEADER προστίθεται στα έργα ανάπτυξης της Π.Ε Κιλκίς. Το Δασαρχείο Κιλκίς ανήρτησε μέσω του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων  την πρόσκληση διακήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Προστασία & Ανάδειξη Μνημείου της Φύσης «Χιλίων Δέντρων» Δ.Δ. Μουριών Δήμου Κιλκίς» συνολικού προϋπολογισμού ύψους 400.000 ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης κάθε καλοκαίρι εισάγει το πρόγραμμα υδροθεραπείας που υλοποιείται από τον κ.Χ.Γιοβά καθηγητή προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής με ειδικότητα «Υδροθεραπεία σε ΑμεΑ».

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται  στις εγκαταστάσεις του «Αλέξανδρος Sports Center».  

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για τηνΤρίτη 16-07-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Κατόπιν αυτού σας υπενθυμίζουμε για τα παρακάτω :

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-7-2024)