Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 5:30:19 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (23 Φεβρουαρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το ΦΕΚ της προκήρυξη για τις 1.213 μόνιμες θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία. Στο διαγωνισμό οι θέσεις ανά εκπαιδευτική βαθμίδα κατανέμονται ως εξής: 208 θέσεις για απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), 218 θέσεις για απόφοιτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 787 θέσεις για απόφοιτους Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-2-2024)

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 13:21

Σύμβαση έργου με οικονομολόγο στην ΑΝΚΙ

Συντάκτης:

Στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού της προγράμματος LEADER, η ΟΤΔ Αναπτυξιακή Κιλκίς ζητεί πτυχιούχο Σχολής Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΠΕ/ΤΕ) για τη σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου μέχρι τις 31/12/2024 με δυνατότητα παράτασης.

 Ένα χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη και τη δολοφονία 57 ανθρώπων, το περσινό σύνθημα «Τα κέρδη τους - οι ζωές μας» παραμένει επίκαιρο, σε άμεση σύνδεση με τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα που σηκώνονται  το τελευταίο διάστημα. Η θλίψη των οικογενειών και του λαού, μαζί με τις μεγάλες κινητοποιήσεις πέρυσι, μια απαίτηση έχουν: οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν, να μην συγκαλυφθεί το κρατικό έγκλημα και ηπολιτική που μετράει τις ζωές μας ως κόστος.

Ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 νέους συνανθρώπους μας…

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-2-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-2-2024)

Κεραυνός εν αιθρία στη Διεύθυνση Μεταφορών-Συγκοινωνιών Κιλκίς. Αιφνιδιαστικά από το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κατέλαβαν τα γραφεία της Υπηρεσίας Μεταφορών -Συγκοινωνιών στο ισόγειο του κτηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους των μεταβιβάσεων οχημάτων (φορτηγών, τρέιλερ κ.α.)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 25/02/2024 από 7:00-15:30 στην Παιονία και συγκεκριμένα στις περιοχές: