Quantcast
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, 9:59:47 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Δημήτρη ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (Πολυβόλος) υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς με το «Πράξεις για τη Μακεδονία» και τον Χρήστο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ενθουσιασμένος εμφανίζεται ο δήμαρχος Κιλκίς από τις μαζικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του συνδυασμού του στους οικισμούς του δήμου, την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό του και στα στελέχη του «Κιλκίς Μπροστά».

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με το «Νέο Κιλκίς» και τον Θεόδωρο ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Σήμερα, στις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο από τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου (το 1918 κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο) του Δήμου Παιονίας,  στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου.
Οι ηρωικοί νεκροί της Αντάντ πολέμησαν στο Μακεδονικό Μέτωπο και υπερασπίστηκαν την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-9-2023)

H εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ είναι η Νο1 Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών.

Σήμερα, τα αθλητικά σήματα Admiral, Kappa, Maui and Sons και Starter προωθούνται μέσω των 134 Admiral Sport Shops και αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο πώλησης σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα.

 Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τις ανάγκες που προέκυψαν,  δεν άφησαν ασυγκίνητους τους πολίτες του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας  του Δήμου μας για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών υγιεινής,  νερών και κλινοσκεπασμάτων  και έγινε  ο απαραίτητος διαχωρισμός και η κιβωτοποίησή τους.

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:19

Τα εγκαίνια του ναού των Αγίων Πάντων Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, εορτάζοντας, όπως ορίζει η Εκκλησία μας, επί μία εβδομάδα τα μεθέορτα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, προσήλθαμε ομοθυμαδόν επί το αυτό καταγγέλλοντας την σταυρική θυσία του Εσταυρωμένου Θριαμβευτού και δοξολογούντες την τριήμερο ένδοξη Ανάστασή Του, όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή στους ναούς μας. Είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τους αγαπητούς αδελφούς και συλλειτουργούς, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Καρπενησίου κ. Γεώργιο και Δράμας κ. Δωρόθεο, με τους οποίους αφού ορθρίσαμε στον περικαλέστατο ναό της Αγίας Τριάδος στο Πολύκαστρο, κατήλθαμε στον ημιισόγειο ναό των Αγίων Πάντων, εμβαδού 800 τ.μ., κάτωθεν του ναού της Αγίας Τριάδος των 1.000 τ.μ., όπου τελέσαμε τα εγκαίνια και την πρώτη θεία Λειτουργία. 

Τις θερμές ευχαριστίες του πυροσβεστικού σώματος για την αμέριστη συνδρομή του Δήμου Κιλκίς στην αντιμετώπιση πυρκαγιών δέχθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης  επισκεπτόμενος την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς.

Τόσο ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς Νίκος Παλαμούτης,όσο και ο Υποδιοικητής της υπηρεσίας Χρήστος Γκαντίδης, εκθείασαν τη συνεργασία που είχαν με τον Δήμαρχο και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας ΑλέξανδροΣημαιοφορίδη  κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και για την υποστήριξή τους από τον Δήμο σε διαθέσιμα μέσα πυρόσβεσης.