Quantcast
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, 11:37:07 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Θωμαϊδη Αναστασίου, σε συνεδρίαση που έγινε την  Παρασκευή 15-09-2023, αποφάσισε ομόφωνα:

Α)1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποντιακού Συλλόγου Γουμένισσας σας προσκαλεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17.30 στο καφέ Αντίδοτο στη Γουμένισσα.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς (ΟΣΚ) πραγματοποίησε επιστημονική ημερίδα, που απευθύνονταν στα μέλη του αλλά και σε όλους τους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας,  το Σάββατο  23.9.2023, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat.

Η  Ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την  Ελληνική Οδοντιατρική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος (ΕΟΕΧΣ).

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 09:35

Κατασκευή γηπέδου 5χ5 στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού

Συντάκτης:

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος έργου και ξεκίνησε η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στον χώρο του δημοτικού σχολείου Ευρωπού.

Το έργο πρ. 123.595,16€  χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο σύμφωνα την υπ’αριθμ. 250.1/2022/10-11-2022 απόφαση ένταξης.

Αφορά την κατασκευή υπαίθριας αθλητικής εγκατάστασης στον αύλειο χώρο του σχολείου και  συγκεκριμένα ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5    με διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 32,00 x 19,00 μ. ο μεγάλος άξονας του αγωνιστικού χώρου θα τοποθετηθεί στον άξονα Βορρά-Νότου.  

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και ο συντονισμός των δυνάμεων που εμπλέκονται με την Πολιτική Προστασία στην από κοινού διαχείριση πλημμυρικών φαινομένων ενόψει της χειμερινής περιόδου τέθηκαν επί τάπητος στην Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος αφού  αναφέρθηκε στις δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής με πολύ πρόσφατο παράδειγμα τη βιβλική καταστροφή στον Θεσσαλικό κάμπο, υπογράμμισε ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας συνιστά πάντα το κυρίαρχο πρόταγμα των επεμβάσεων για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων.  

Πριν από 8 χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όρισε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σαν Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – European Week of Sport και παράλληλα καθόρισε την επέτειο NATIONAL FITNESS DAY.

Τα γυμναστήρια τα οποία προάγουν την υγεία και τις φυσικές ικανότητες του ανθρώπου έχουν πλέον την δική τους ημέρα, την δική τους γιορτή μέσα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Αυτή την χρονιά, θα πραγματοποιήσουμε την γιορτή μας, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ (ΛΑΓΙΑ) υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος με την «ΑΛΛΑΓΗ» και τον Γιάννη ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ (ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Δημήτρη Κυριακίδη

Την Δευτέρα 18  & Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου  2023  έγιναν οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία  Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.

Στο νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ» εκλέχθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας βρέθηκαν οι κτηνοτρόφοι της Παιονίας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας Κιλκίς "Οι Εύζωνοι", Θωμάς Καρυπίδης.

Είναι ενδεικτική η ανάρτηση των ίδιων των κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας για την προσφορά των συναδέλφων τους από την Παιονία: