Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Στα 29.334 τα νέα κρούσματα, 3.005 στη Θεσσαλονίκη και 128 στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟ ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 29.334, εκ των οποίων 87 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.451.354 (ημερήσια μεταβολή +2.1%), εκ των οποίων 50.0% άνδρες.
Δωρεάν rapid tests σε Φύσκα, Άνω Θεοδωράκια, Μικρόκαμπο, Μαυρονέρι, Ευκαρπία και Τέρπυλλο
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού του Δήμου Κιλκίς έναντι της Covid- 19. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) σε έξι Κοινότητες με τη συνεργασία Δήμου και ΕΟΔΥ.
Ειδικότερα, υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:
Στα 33.716 τα νέα κρούσματα, 3.739 στη Θεσσαλονίκη και 113 στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΤα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 33.716 , εκ των οποίων 76 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.422.020 (ημερήσια μεταβολή +2.4%), εκ των οποίων 50.1% άνδρες.
Στις 12 το μεσημέρι ο Αγιασμός των Υδάτων στο Κιλκίς και στον "Αλέξανδρο"
Συντάκτης: Eidisis.grΤραγωδία στο Κιλκίς όπου ηλικιωμένη γυναίκα απανθρακώθηκε στο σπίτι της
Συντάκτης: Eidisis.grΤο άψυχο σώμα μιας γυναίκας εντόπισαν σήμερα το απόγευμα πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε σπίτι στην πόλη του Κιλκίς.
Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Οδό Παπαλουκά στις 16.25 σε διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας, στο οποίο διέμενε η άτυχη γυναίκα.
Στα 43.386 τα νέα κρούσματα, 4.877 στη Θεσσαλονίκη και 114 στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟ ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 43.386, εκ των οποίων 69 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Πριν από δύο χρόνια περίπου, (11 Φεβρουαρίου 2020), στις φιλόξενες σελίδες της ΠΡΩΙΝΗΣ και των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, δημοσιεύαμε ομότιτλη επιστολή, με την οποία εντοπίζαμε το πρόβλημα πλήρους εγκατάλειψης που αντικρίσαμε στο δασάκι και τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου μας:
Σαρωτική επέλαση της Όμικρον στο ανεμβολίαστο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021 διασωληνώθηκαν 30 ασθενείς στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Οι 28 εξ αυτών ήταν ανεμβολίαστοι, ποσοστό 93%.
Eξαγορά του 70% της Technoform που εδρεύει στο Κιλκίς από τη Sunlight Group
Συντάκτης: Eidisis.grΔυναμικά έκλεισε το 2021 η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές και εκτός δρόμου εφαρμογές.
Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 αρχίζουν φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.