espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 7:05:09 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Στα 367 τα νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη - 316 στην Αττική - Υψηλό φορτίο σε Πιερία και Ημαθία. Και στο ν. Κιλκίς δυστυχώς φθάσαμε στα 56 κρούσματα - «Έχουμε ένα πινγκ πονγκ διασποράς ανάμεσα σε εργασιακούς χώρους και οικογένειες» ανέφερε η Βάνα Παπαευαγγέλου  - Παραμένει κάτω από τη μονάδα ο δείκτης αναμετάδοσης (Rt) σε Αττική και Θεσσαλονίκη είπε ο Γκίκας Μαγιορκίνης - Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή.

 
 ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.667 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 113185, εκ των οποίων το 52.8% άνδρες.

Αναλυτικότερα:

  • 9 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
  • 316 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής
  • 367 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
  • 20 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
  • 17 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας
  • 5 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
  • 13 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας
  • 14 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
  • 13 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών
  • 33 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας
  • 35 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου
  • 3 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
  • 5 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ηλείας
  • 79 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας
  • 15 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
  • 12 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
  • 32 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καλύμνου
  • 29 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
  • 6 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
  • 56 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς
  • 34 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
  • 7 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
  • 3 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας
  • 66 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
  • 13 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λευκάδας
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λήμνου
  • 51 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
  • 7 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
  • 49 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης
  • 57 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
  • 93 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρέβεζας
  • 20 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης
  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου
  • 40 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών
  • 23 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
  • 11 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
  • 12 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Φωκίδας
  • 40 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
  • 10 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
  • 5 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου
  • 36 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.    
 
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 09:07

Η λειτουργία των φαρμακείων στο ν. Κιλκίς εν μέσω Lockdown

Συντάκτης:

Μετά από εισήγηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς -κατά το πρώτο Lockdown του περασμένου Μαρτίου-  έχει εκδοθεί απόφαση της Περιφέρειας για εφαρμογή συνεχούς ωραρίου από 08:00-16:00 καθόλη τη διάρκεια του Lockdown.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-12-2020)

Σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκαν στη χώρα μας 1.882 νέα κρούσματα του Covid-19. Από αυτές τις νέες περιπτώσεις, οι 334 εντοπίστηκαν στην Αττική, οι 428 στη Θεσσαλονίκη, 110 ανιχνεύτηκαν στην Πιερία και 121 βρέθηκαν στη Λάρισα.

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 10:15

Πρόσληψη 4 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Κιλκίς, που εδρεύει στο Δήμο Κιλκίς, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Τη μαύρη σκιά της ρίχνει στο Κιλκίς και στις ψυχές των Κιλκισιωτών η πανδημία. Η κατάρα που ενέσκηψε και πλέον θερίζει ανθρώπους με συνεχείς θανάτους συμπολιτών μας.

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 18:50

Η Φάρμα Κουκάκη ευχαριστεί την ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

Η Φάρμα Κουκάκη Α.Ε. και ο διευθύνων σύμβουλος αυτής κ. Κουκάκης Αθανάσιος, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους κ. Ξανθό Γεώργιο -Διευθυντή περιοχής Κιλκίς της ΔΕΔΔΗΕ, Καραθόδωρο Χρήστο- Τομεάρχη Δικτύου και Καναρόπουλο Χρήστο - Προϊστάμενο έργων, για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξαν στη διαχείριση και διευθέτηση τεχνικών προβλημάτων στο δίκτυο της περιοχής των Κάτω Αποστόλων Κιλκίς.

Τη δική τους αποστομωτική απάντηση δίνουν οι ίδιοι οι γιατροί της Παθολογικής-κλινικής COVID του νοσοκομείου Κιλκίς σε όλα αυτά τα ακραία που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες και που αδικούν και προσβάλουν το έργο που κάνουν, «ρισκάροντας τη ζωή τη δική τους και των οικογενειών του», όπως τονίζουν.

«Φούντωσε» ξανά η Θεσσαλονίκη με 538 νέα κρούσματα - 413 στην Αττική - Στους 2.517 ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη χώρα.

Κάπως έτσι, 24 ώρες το 24ωρο, το προσωπικό στο Νοσοκομείο Κιλκίς, με φιλότιμο, τρέχει και δεν φτάνει... Κι εμείς από πίσω, απλά ακολουθούμε και παρακολουθούμε τον αγώνα τους!