espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 7:01:22 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Eπιθυμώ να εκφράσω και δημοσίως, τις πλέον θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου, στους Ιατρούς και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Συμβολικό ήταν το ταξίδι, αλλά γεμάτο μηνύματα και προσδοκίες, που πραγματοποίησαν ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργος Γεωργαντάς, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και αυτοδιοικητικοί, με τη νέα γραμμή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 14:57

Πρόσληψη 3 φυλάκων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Συντάκτης:

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων (ΔΕ Φύλαξης) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, που εδρεύει στο Κιλκίς.

Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κιλκίς συμμετείχαν στο σεμινάριο “Flipping the ODD’S” Χρηματοδοτήσεις – Καινοτομία  - Επιχειρηματικότητα, που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Γ.Δ. EAC και τη Δημιουργική ομάδα FLIP, στις Βρυξέλλες, 28 και 29 Ιανουαρίου 2020.

Εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες στο σπίτι του συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης. Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς («Minnie»).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς στην από 06/02/2020 συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του συλλόγου στις κινητοποιήσεις  των δικαστικών υπηρεσιών της χώρας που εξήγγειλε η ΟΔΥΕ.

Το έχουν χαρακτηρίσει «ΠΡΟΤΥΠΟ», «ΟΑΣΗ» και «ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ», στο χώρο της δημόσιας υγείας της χώρας, Έλληνες και ξένοι που το έχουν επισκεφθεί, για την άρτια λειτουργία του και την μεγάλη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο από το 1996.

Παραμένει ως Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τις τοποθετήσεις των διευθυντών ο κ. Χρήστος Παπαποστόλου.

Για το σημαντικότερο έργο που αφορά (όταν το δούμε επιτέλους στο Κιλκίς) την κατασκευή εσωτερικού δικτύου και χρήση του φυσικού αερίου από τους κατοίκους του Κιλκίς η ενημέρωση που έχουμεείναι από τη ΔΕΔΑ καθώς μέχρι τώρα συνεχιζεται η σιωπή από τους φορείς του Κιλκίς (δήμο και επιμελητήριο που οφείλουν όπως σε άλλες περιοχές της χώρας να αναλάβουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των δημοτών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-2-2020)