Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 1:48:26 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Θριαμβευτική ήταν η παρουσία των παιδιών του Κιλκίς με την ομάδα MICROstudies στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Κρήτη.

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Παπαθεοφίλου τη Δευτέρα 29-4-2024.

Καθήκοντα νέου Διοικητή στο Πολυεθνικό Κέντρο αναλαμβάνει ο Συνταγματάρχης Πεζικού Δημήτριος Καρατζάς ενώ ο απερχόμενος Διοικητής του  Θωμάς Γαβρανόπουλος τοποθετείται ως Υποδιοικητής στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία ‘’Πόντος’’.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-4-2024)

Σε ένα σεμινάριο ζωτικής σημασίας με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής συμμετείχαν ο Διευθυντής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς κ. Παναγιώτης Αμοιρίδης και τα στελέχη του  σε Κιλκίς και Πολύκαστρο, αλλά και πολίτες.

Δύο αλλοδαποί άνδρες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Κιλκίς, κατέχοντας 599 πλαστά κενά έγγραφα αδειών διαμονής, οδήγησης και ταυτοτήτων, για πλαστογραφία.

Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε όχημα και επεδίωξαν να μπουν στη χώρα από τη Βόρεια Μακεδονία μέσω του συνοριακού σταθμού της Δοϊράνης. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 26 και 43 ετών.

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η πρώτη Μεγάλη Νίκη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, των "Παιδιών της Εθνικής Αμύνης" κατά τη διάρκεια του Α΄Π.Π. (1914-1918), έγινε εκεί ψηλά στα σύνορα μας στο λόφο του ΡΑΒΙΝΕ, δίπλα στο ακριτικό Ποντιοχώρι του Δήμου μας στο ΧΑΜΗΛΟ.

Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς τη Μ. Δευτέρα 29/4/2024 και ώρα 3:30μμ,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-4-2024)

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η 20η Τελετή Ορκωμοσίας Πτυχιούχων του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.