Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Κιλκίς καλεί σε απεργία την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025
Συντάκτης: Eidisis.grΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 10:30 πμ
ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 13ΩΡΟ
7ΩΡΟ – 5ΗΜΕΡΟ – 35ΩΡΟ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
Πυροσβεστική Κιλκίς: Ισχύουν όλες οι απαγορεύσεις καύσης, να τηρείτε τα μέτρα πρόληψης κατά των πυρκαγιών
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-9-2025)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-9-2025)
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025 στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τετάρτη 17-09-2025, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.
Δημοπράτηση μελέτης για την πλήρη ανακατασκευή τμήματος της Ε.Ο.6 Κιλκίς-Κάτω Ποταμιά-Στεφάνια-Καρτερές
Συντάκτης: Eidisis.grΜέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν προσφορά στην ανοικτή διαδικασία που «τρέχει» για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Πλήρης ανακατασκευή τμήματος της Ε.Ο.6 Κιλκίς – Κάτω Ποταμιά-Στεφάνια – Καρτερές και κατασκευή νέου τεχνικού στη συμβολή με τον Γαλλικό ποταμό».
Αγία Κυριακή: Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής (1922)
Συντάκτης: Eidisis.grΜε την απαιτούμενη σοβαρότητα και σεβασμό τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής (1922) στην πλατεία της Αγίας Κυριακής Κιλκίς, όπου για εκείνα τα ιστορικά δραματικά γεγονότα μίλησε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγιάς και Αγίας Κυριακής, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.
Ο Δήμος Κιλκίς δηλώνει το ‘’παρών’’ του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
Συντάκτης: Eidisis.grΚινητικότητα για Όλους (Mobility for Everyone) είναι το σύνθημα της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, που πιάνει ξανά το νήμα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, ενθαρρύνοντας τους πολίτες, μέσω των εκδηλώσεών της, να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.
Παρέμβαση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον δρόμο Πολυκάστρου – Χαλάστρας
Συντάκτης: Eidisis.grΗ παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε για την πολύχρονη καθυστέρηση στην κατασκευή του δρόμου ΠΑΘΕ τμήμα Πολυκάστρου – Χαλάστρας, ενός έργου που αποτελεί όχι μόνο τοπικό αλλά και εθνικό ζήτημα.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 15-9-2020
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-9-2025)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-9-2025)