Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 10:47:16 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC, με έντονη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε δυναμικά για άλλη μια χρονιά στη δράση «Pink Together» που διοργάνωσε ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 26 Μαΐου.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το αδόκητο χαμό του αγαπητού και σεμνού Σταύρου Φάσσου, ο οποίος ως γνωστόν ανήκε στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του ΜΑΧΗΤΗ.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίστηκε ένας Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι διακινεί ναρκωτικά και συνελήφθη στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε το παράνομο εμπόρευμά του.

Τη λειτουργία του νέου ψηφιακού μαστογράφου του ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Γουμένισσας προς όφελος όλων των γυναικών της ευρύτερης περιοχής.

Στην ανακοίνωσή του το ίδρυμα αναφέρει:

Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου, του φίλου Σταύρου Φάσσου. Ο Σταύρος, σταθερά προσανατολισμένος σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας,  με τη δυνατή του πένα,  στα 47 χρόνια της δημοσιογραφικής του διαδρομής στην “οικογένεια” του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του “ΜΑΧΗΤΗ”, σφυρηλάτησε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες του τόπου μας, υπερασπιζόμενος πάντοτε με σθένος, δύναμη, με λογική και με καθαρή “ματιά” το δίκαιο.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Με ιδιαίτερη θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την ξαφνική  απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου.

Και έφτασε η στιγμή που θέλεις να πεις τόσα, η στιγμή της αναπόλησης… Πως μπορεί κάποιος να αποτυπώσει σε λίγες γραμμές τις χαρές, τα συναισθήματα, την αγωνία, την ένταση, τη συναδελφικότητα, την φιλία, την εκτίμηση 39 χρόνων!

Ενοικιάζεται και πωλείται διαμέρισμα (μεζονέτα) στη Θεσσαλονίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κι εγώ προσωπικά, δια του παρόντος, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κιλκίς κο Κυριακίδη Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο Κλιματικής αλλαγής, πρασίνου και διαχείρισης μηχανημάτων, κο Σημαιοφορίδη Αλέξανδρο, που προέβησαν στην ευγενική  προσφορά, να περιποιηθούν τους εξωτερικούς χώρους της Δομής Κιλκίς, κόβοντας τα χόρτα, κλαδεύοντας τα δέντρα και διαμορφώνοντας τον εξωτερικό χώρο, κάνοντας τον ποιο εύκολα προσβάσιμο στους περιθαλπόμενους της Δομής Κιλκίς. (Πρώην Οίκος Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς).