espa pkm

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2026, 10:22:37 μμ
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2026 13:07

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: "Ο κ. Αλίρης με ψεύδη και παραπληροφόρηση αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη"

 Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Αλίρη, ο οποίος, ενώπιον συγκέντρωσης πολιτών, ισχυρίστηκε ότι η ΔΕΥΑ Παιονίας δεν διαθέτει Διευθυντή και ότι δήθεν η Διοίκηση της Επιχείρησης αποφεύγει την πρόσληψή του, προκειμένου να διευκολύνονται πρακτικές που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «ρεμούλα».

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είναι απολύτως ψευδείς, ανυπόστατοι και στερούνται οποιασδήποτε πραγματικής βάσης  οι οποίοι είτε προέρχονται από πλήρη άγνοια είτε από συνειδητή επιλογή παραπληροφόρησης των δημοτών.

Η ΔΕΥΑ Παιονίας έχει Διευθυντή – Πολιτικό Μηχανικό που ασκεί τις αρμοδιότητες  που  ορίζει ο νόμος και όλες οι αποφάσεις εγκρίσεων , αναθέσεων, εκτέλεσης συμβάσεων κλπ γίνονται με απόφαση του 11 μέλους Διοικητικού Συμβούλιου στο οποίο συμμετέχουν και δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας.

Η  ΔΕΥΑ Παιονίας λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια, υπό τον έλεγχο των αρμόδιων εποπτικών και ελεγκτικών αρχών, ενώ όλες οι αποφάσεις της λαμβάνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο ,όπου το εκπροσωπεί ο Πρόεδρος της και αναρτώνται σύμφωνα με τις διατάξεις περί διαφάνειας .

Ακόμη σοβαρότεροι ,είναι οι υπαινιγμοί περί «ρεμούλας», οι οποίοι προσβάλλουν ευθέως τη Διοίκηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της ΔΕΥΑ Παιονίας.

Η ΔΕΥΑ Παιονίας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για την προστασία της φήμης, του κύρους και των συμφερόντων της από ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές.

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Παιονίας