espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 6:48:52 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει  ότι θα διεξαχθούν ημερίδες ενημέρωσης των Δημοτών μας με την συνεργασία του Δήμου Παιονίας και της Διεύθυνσης Δασών Π.Ε. Κιλκίς που αφορούν τους δασικούς χάρτες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)
ΠΕΜΠΤΗ  18  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΩΡΑ : 11:00 π.μ.

Νεκρός είναι ο οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου που καταδιώχθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο φορτηγό στην περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, ο οδηγός του δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 21:53

Η πίτα των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων

Συντάκτης:

Ο Σύλλογος  Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018και ώρα 12:30μ.μ. στο κέντρο Θέατρο του Κιλκίς, με πλήρες μενού - απεριόριστο ποτό - ζωντανή μουσική. Τιμή 12 ευρώ.
Θα γίνουν βραβεύσεις συναδέλφων.

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης δύο μέλη συμμορίας, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.

Τα δελτία απογραφής τους πρέπει να καταθέσουν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018 (2 Ιανουαρίου έως 2 Απριλίου) οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2021 (γεννηθέντες το έτος 2000) στις κατά τόπους στρατολογικές υπηρεσίες , στα ΚΕΠ ή στις αρμόδιες προξενικές αρχές.
Οι στρατεύσιμοι μπορούν να προσέρχονται στην πλησιέστερη της κατοικίας τους στρατολογική υπηρεσία ή ΚΕΠ, ανεξάρτητα με τον Δήμο εγγραφής στους στα μητρώα αρρένων και να προσκομίζουν απαραίτητα πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς.

Την καθιερωμένη από το 2002 επίσκεψη στα νοσοκομεία του ν. Κιλκίς πραγματοποίησε ανήμερα πρωτοχρονιάς του 2018 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης. Oι επισκέψεις συνοδεύτηκαν όπως πάντα με δώρα και ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή των ασθενών στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2018 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 11:22

Νέα κόντρα Αλίρη - Τάτση

Συντάκτης:

Επανέρχεται στο θέμα του φραστικού επεισοδίου στη Γουμένισσα παραμονή Χριστουγέννων ο αντιδήμαρχος Παιονίας Γιάννης Αλίρης, ύστερα και από την δημοσίευση τόσο της δικής του (και του κ. Παπαπαναγιώτου) αρχικής επιστολής όσο και της απάντησης του κ. Αστ. Τάτση, ενώ ο τελευταίος απαντά με αιχμηρό τρόπο. Δείτε τις δηλώσεις Αλίρη και Τάτση που δημοσιεύθηκαν στην ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς:

Αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, η ΠΟΛ υπ’ αριθμ.1211/20-12-2017 με θέμα «Παροχή οδηγιών για την αναγραφή του επιβαλλόμενου, στη διάθεση λεπτών πλαστικών σακουλών, περιβαλλοντικού τέλους επί των εκδιδόμενων παραστατικών πωλήσεων» (επισυνάπτεται στην παρούσα), η οποία υπογράφεται από τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γ. Πιτσιλή.