Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 8:04:57 μμ
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2009 06:38

Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΡΗΤΗ 2009»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει ότι ως τις 10 Ιουλίου θα δέχεται η ΔΕΘ ΑΕ δηλώσεις συμμετοχής για την Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΡΗΤΗ 2009», που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 4 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της φετινής διοργάνωσης.


Μάλιστα, υλοποιώντας την δέσμευση που ανέλαβε πέρυσι, η διοργανώτρια ΔΕΘ ΑΕ θα εντάξει στην «ΚΡΗΤΗ 2009» θεματικό Σαλόνι Ενέργειας, που θα περιλαμβάνει εκθέματα τόσο από τις συμβατικές πηγές ενέργειας όσο και από τις ανανεώσιμες πηγές, ενώ θα παρουσιάσει νέες τεχνολογίες, εφαρμογές και λύσεις στον ενεργειακό κλάδο. Στόχος είναι να δοθεί και κλαδική στόχευση στην «ΚΡΗΤΗ», τακτική που θα ακολουθηθεί και στις επόμενες διοργανώσεις. Παράλληλα με το Σαλόνι Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με ενεργειακό αντικείμενο, με στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, την ανταλλαγή απόψεων και τη διάχυση εξειδικευμένης γνώσης.
Μεταξύ των εκθεμάτων της «ΚΡΗΤΗ 2009» περιλαμβάνονται βιομηχανικά και βιοτεχνικά προϊόντα, γεωργικά μηχανήματα, αγροτικά
προϊόντα, χαρτοποιία, τρόφιμα-ποτά, δομικά υλικά, μονωτικά υλικά, είδη και υλικά συσκευασίας, συσκευές και σκεύη οικιακής χρήσεως, έπιπλα, υφάσματα, ενδύματα, αξεσουάρ ενδυμάτων, δερμάτινα είδη, είδη λαϊκής τέχνης, είδη αργυροχρυσοχοΐας, μηχανοργάνωση, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, λογισμικό, τράπεζες, ασφάλειες, εκδόσεις. Ειδικές εκπτώσεις παρέχονται στους εκθέτες ανάλογα με την κατηγορία και το μέγεθος της συμμετοχής.
Στόχοι της ΔΕΘ ΑΕ μέσω της φετινής διοργάνωσης είναι, πέραν της προβολής της τοπικής παραγωγής, η δημιουργία προϋποθέσεων εμπορικών επαφών και συναλλαγών, η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων με τη συμμετοχή των φορέων της περιοχής. Φορείς στήριξης της "Κρήτη 2009" είναι το Επιμελητήριο Ηρακλείου και το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.
Η ΔΕΘ ΑΕ διοργανώνει την «ΚΡΗΤΗ» για ένατη συνεχή χρονιά, με το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών να παραμένει ζωηρό, καθιστώντας τη διοργάνωση έναν από τους σημαντικότερους εμπορικούς θεσμούς στην Περιφέρεια Κρήτης.
Η «ΚΡΗΤΗ 2008» είχε προσελκύσει 93 εκθέτες από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Ιεράπετρα, την Πάτρα, την Αθήνα και τον Πειραιά, τη Λάρισα, την Κατερίνη, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη, σε λειτουργικό εκθεσιακό χώρο 4.500 τ.μ., ενώ περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες διάβηκαν τις πύλες της.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής: Επιμελητήριο Κιλκίς, τηλ: 23410 24580, fax: 23410 20924, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..