Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, 7:38:21 πμ
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 23:37

Πάρθηκαν μέτρα για την επικίνδυνη κατασκευή στο κέντρο του Κιλκίς από εταιρεία οπτικών ινών

Συντάκτης:

Ενα 24ωρο ήταν αρκετό για να κάνουν αυτό που δεν έκαναν επί τρεις εβδομάδες. Μόλις ανεβάσαμε στη webTV του eidisis.gr και γράψαμε στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ για το χάλι που δημιούργησε εταιρεία οπτικών ινών στην οδό Βενιζέλου του Κιλκίς και στην πολυσύχναστη διασταύρωση με τη Θράκης, την επομένη συνεργείο της εταιρείας πήρε τα αναγκαία μέτρα.

 

Γράψαμε:

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη του Κιλκίς από τις εταιρείες που κατασκευάζουν δίκτυα οπτικών ινών.
Δυο εταιρείες δημιουργούν τα δικά τους ανεξάρτητα δίκτυα οπτικών ινών στην πόλη, κάτι που βεβαίως είναι αναγκαίο και χρήσιμο για την ανάπτυξη της κοινωνίας και την καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την κατασκευή των δικτύων μέσα στην πόλη. Προβλήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των δημοτών, με καταστροφή δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, τηλεφωνίας ή κακοτεχνίες στο οδόστρωμα.
Αυτό όμως που συμβαίνει εδώ κι ένα μήνα στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Θράκης είναι απαράδεκτο και για την εταιρεία που έχει την ευθύνη του έργου και για το δήμο που δεν ελέγχει τέτοιες αυθαιρεσίες.
Εδώ κι ένα μήνα η εταιρεία έχει σκάψει ακριβώς πάνω στη διασταύρωση, έχει τοποθετήσει μια άθλια και επικίνδυνη κατασκευή, που καλύπτει τη μισή διασταύρωση, προκαλώντας τεράστια προβλήματα καθημερινά στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Κι όλα αυτά σε ένα από τα πλέον κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, το οποίο μετά την πεζοδρόμηση τμήματος της Βενιζέλου έχει επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά πάρα πολύ, με την οδό Θράκης να οδηγεί προς τον περιφερειακό του Λόφου Αγίου Γεωργίου.
Ο δήμος οφείλει να απαιτήσει από την εταιρεία την άμεση αποκατάσταση της ελεύθερης κυκλοφορίας και το «άνοιγμα» της διασταύρωσης.

 

Την επόμενη ημέρα συνεργείο της εταιρείας σκέπασε με τσιμέντο την ανοιχτή τρύπα και τα καλώδια και τη μεθεπόμενη έριξε και άσφαλτο!

Και οι κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν μαζί μας, πέρα από την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη, εξέφραζαν και την απορία: Γιατί θα έπρεπε να σας ενημερώσουμε για το πρόβλημα που είχαν δημιουργήσει, γιατί θα έπρεπε να γράψετε για να υποχρεωθούν να σπεύσουν να το κάνουν, ενώ όφειλαν να το είχαν κάνει εδώ και καιρό;

Πολυμέσα