Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 5:50:33 μμ
etpa
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 21:59

Πενθεί τον Τάκη Αϊδαρίνη σύμπασα η Γουμένισσα

Συντάκτης:

Στο πένθος βύθισε τη Γουμένισσα, και όχι μόνο, η αναπάντεχη απώλεια του οινοποιού και παράγοντα του αθλητισμού, Δημήτρη (Τάκη) Αϊδαρίνη.
Ο αγαπητός σε όλους Δημήτρης έφυγε στα 65 του χρόνια μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια ΑΪΔΑΡΙΝΗ, στον κλάδο της οινοποιίας και στην πόλη της Γουμένισσας.


Μαζί με τα αδέλφια του, Χρήστο και Κώστα, συνέχισαν την οικογενειακή παράδοση στην οινοποιία, κάνοντας γνωστή τη Γουμένισσα σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα υπέροχο οινοποιία στα ανατολικά της πόλης, δίνοντας νέα ώθηση στον αμπελώνα και στα κρασιά της Γουμένισσας.
Γι’ αυτό και οι «Οίνοι Βορείου Ελλάδας» εξέδωσαν την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση: Η ένωση οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη (Τάκη) Αϊδαρίνη, της οινοποιίας Αϊδαρίνη, από τη Γουμένισσα Κιλκίς.
Στην οικογένεια του εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια.
Ο Δημήτρης Αϊδαρίνης υπηρέτησε με πάθος και ανιδιοτέλεια το χώρο του μπάσκετ στη Γουμένισσα μέσα από τον Αθλητικό Ομιλο «Κάλαθος», χωρίς ποτέ να προσδοκά κάτι για τον εαυτό του. Τον οδηγούσε η αγάπη του για τη νεολαία και το άθλημα, γι’ αυτό και ήταν μεγάλη η εκτίμηση στο πρόσωπό του σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.