Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:10:41 μμ
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:39

Ποδηλατικός γύρος Κιλκίς από ΔΕΥΑΚ

 Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ) γιορτάζει την ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού και καλεί όλους τους πολίτες – ανεξαρτήτως ηλικίας- να γιορτάσουν μαζί της, με έναν ποδηλατικό περίπατο στην πόλη του Κιλκίς.
Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 11.00, με αφετηρία το Δημαρχείο Κιλκίς. Οι ποδηλάτες θα περάσουν από τις οδούς Γ. Καπέτα (αφετηρία) – Ελ. Βενιζέλου – Παπαλουκά – 21η Ιουνίου – Εθν. Αντίστασης και μέσω της οδού Προφήτη Ηλία θα τερματίσουν  στον Βιολογικό Καθαρισμό. Την ώρα της εκδήλωσης οι παραπάνω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για τα αυτοκίνητα, ενώ με το πέρασμα των συμμετεχόντων θα αποδίδονται σταδιακά στην κυκλοφορία. Συγχρόνως εθελοντές του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της διαδρομής  για τη διευκόλυνση συμμετεχόντων και πεζών.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό περίπατο μπορούν να δηλώσουν την ίδια μέρα στη γραμματεία της διοργάνωσης (μπροστά στο Δημαρχείο), με ώρα συγκέντρωσης τις 10.00.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση μετράει η συμμετοχή, ενώ στόχος είναι ο τερματισμός. Για το λόγο αυτό μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς θα προπορεύονται των ποδηλατών προκειμένου να δίνουν το ρυθμό. Μετά το τέλος του ποδηλατικού περιπάτου και ανάμεσα σε όσους τερματίσουν θα κληρωθούν 3 ποδήλατα. Τέλος, ο βιολογικός καθαρισμός θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 10.00 έως τις 14.00 για όσους πολίτες επιθυμούν να τον επισκεφθούν.