Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 8:21:18 μμ
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:45

Πρώτη ΝΙΚΗ για «Νίκη» Ευκαρπίας

Συντάκτης:
Και εκεί που όλοι νομίζανε, ότι η ομάδα της «Νίκης» Ευκαρπίας, ίσως και να μην αγωνιζότανε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, το νέο διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Θόδωρο Βαφειάδη, δηλώνει δυναμικό παρών στα δρώμενα του ποδοσφαίρου, με στόχους και οργανωμένο σχέδιο, για να διαψεύσει κάποιους κακεντρεχείς παράγοντες που διέδιδαν πολλά και διάφορα.
Αναμφισβήτητα η «Νίκη» Ευκαρπίας, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο νομό Κιλκίς και όχι μόνο, ενώ φέτος μετά από διάλειμμα ενός έτους επιστρέφει στην Δ΄ Εθνική για να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε πρόπερσι.
Με την πολύτιμη εμπειρία και την αγάπη για την ομάδα τους, οι παράγοντες που συνθέτουν το νέο διοικητικό σχήμα είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την ομάδα πολύ ψηλά, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος Θ. Βαφειάδης, πλαισιωμένος από όλα τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ευκαρπίας, έδωσε μεγάλη βάση όχι τόσο στις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας, στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων και στην καλή ποδοσφαιρική πορεία, αλλά στην επιτυχία ποδοσφαιριστών, που μετεγγράφηκαν σε μεγαλύτερες ομάδες. Χαρακτηριστικά ανέφερε τον Στάθη Παπαδόπουλο στην ΑΕΚ, και τους Περδικίδη, Κουρουγιαννίδη και Ορφανίδη στην ΑΕ Πολυκάστρου.
Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσει η διοίκηση, καθώς θεωρεί ότι μετεγγραφή Κιλκισιωτών νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε μεγαλύτερες κατηγορίες είναι μεγάλη χαρά και ευτυχία. Και χωρίς να διαπραγματεύονται το οτιδήποτε, όπως τόνισε ο κ. Βαφειάδης.
Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας θα κρατήσει φέτος ο έμπειρος τεχνικός και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Ιωσήφ (Σάκης) Σημαιοφορίδης, ενώ η ομάδα θα πλαισιωθεί από πολλούς νέους ποδοσφαιριστές έως 24 ετών αλλά και επαγγελματίες, οι οποίοι θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Η ανανέωση στην ομάδα θα ξεπεράσει το 80% και οι στόχοι που τέθηκαν και όλοι θα επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους για να τους πετύχουν είναι δύο:
1) Η Νίκη Ευκαρπίας να αποτελέσει όχι μόνο για το Δήμο Κρουσσών αλλά για όλο το νομό Κιλκίς ανελκυστήρα ανάδειξης ταλέντων και 2) η κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στον δύσκολο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.
Όσον αφορά την ανάληψη της προεδρίας του Κιλκισιακού από τον στενό υποστηρικτή της Ευκαρπίας τα τελευταία χρόνια Σωτήρη Φουτζιτζή, ο κ. Βαφειάδης δήλωσε ότι ο Κιλκισιακός βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια, ο κ. Φουτζιτζής είναι επιτυχημένος επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου και θα τα καταφέρει σίγουρα στην δύσκολη αποστολή του.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: Βαφειάδης Θεώδορος
Αντιπρόεδρος Α’: Μπαλάσκας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος Β’: Τσομίδης Παύλος
Τεχνικοί Σύμβουλοι: Παπαδοπουλος Αναστάσιος, Γυμνόπουλος Στυλιάνός
Δημοσίων Σχέσεων: Βασιλειάδης Φώτης, Μαυρόπουλος Ηλίας, Αβραμίδης Ιάκωβος
Γενικός Γραμματέας: Μαυρόπουλος Λάζαρος
Ταμίας: Μαυρόπουλος Αριστείδης
Γενικός Αρχηγός: Τσομίδης Γιάννης
Έφορος Ποδοσφαίρου: Μαυρόπουλος Κωσταντίνος
Φροντιστής Γηπέδου: Τσαχαλίδης Κωσταντίνος
Μέλη: Βασιλειάδης Ε. Μιχαήλ, Χαλκίδης Αχχιλέας, Βασιλειάδης Γρηγόρης, Παπαδοπουλος Αριστειδης, Πιλπιλίδης Παναγιώτης.

Φιλικό
με ΑΕΚ
Επίσης στις άμεσες δραστηριότητες της ομάδας είναι η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ προς τιμή της μεταγραφής του σε αυτήν του παίχτη της Στάθη Παπαδόπουλου, την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο της, ενώ η διοίκηση ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων για ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου από Τρίτη 18 Ιουλίου.