Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 9:54:54 πμ
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007 10:58

Σάββας Τσιτουρίδης : "Νέα δέσμευση για παραμεθορίων"

 Επίσκεψη στα νέα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Κιλκίς της Ν.Δ. πραγματοποίησε την Παρασκευή ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος και τέως υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.
Η συζήτηση του κ. Τσιτουρίδη με τα μέλη της επιτροπής περιεστράφη γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και γύρω από θέματα που αφορούν στον νομό Κιλκίς.
«Η κυβέρνηση έχει ισχυρή και πρόσφατη λαϊκή εντολή για να ολοκληρώσει τις πολιτικές της για μιαν Ελλάδα ισχυρής ανάπτυξης και ευημερίας», τόνισε ο κ. Τσιτουρίδης.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στην ένταξη του νομού στο καθεστώς των παραμεθορίων περιοχών, ο βουλευτής Κιλκίς και τέως υπουργός επανέλαβε την δέσμευση του υπουργού Eσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου από το βήμα της Βουλής, την Τρίτη 6-11-2007, σύμφωνα με την οποία το θέμα θα αντιμετωπισθεί θετικά στην αμέσως επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του ΥΠΕΣ.

Συναντήσεις
Ο βουλευτής κ. Τσιτουρίδης δέχθηκε το περασμένο Σάββατο 10-11-2007 τον δήμαρχο Δοϊράνης Γεώργιο Καλπακίδη.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα και ζητήματα που αφορούν στην περιοχή του εν λόγω δήμου.

Απονομή
Οφφικίου
Ο βουλευτής κ. Τσιτουρίδης θα τιμηθεί με την απονομή του Οφφικίου του μεγάλου ευεργέτη από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, ως αναγνώριση της συμπαράστασης και της προσφοράς του στα ζητήματα του Πατριαρχείου.
Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2007 στο Ναό του Αγίου Σάββα στην Αλεξάνδρεια από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κκ. Θεόδωρο Β’.