Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 7:53:49 πμ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 14:21

Σε 16 νέες προσλήψεις προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 16 ατόμων για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες».

 

Η κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη το υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες είναι οι ακόλουθες:

  • ΠΕ Αρχαιολόγων με εξειδίκευση στην Προϊστορική – Κλασική Αρχαιολογία και εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε ανασκαφικές εργασίες - 1 θέση
  • ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων - 1 θέση
  • ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εμπειρία σε κεραμική και λίθο - 1 θέση
  • ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ελλείψει ΤΕ Συντηρητών) με εμπειρία σε κεραμική και λίθο - 1 θέση
  • ΔΕ Εργατοτεχνιτών με εμπειρία σε ανασκαφικές εργασίες - 6 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών με εμπειρία σε ανασκαφικές εργασίες (ελλείψει ΔΕ Εργατοτεχνιτών) - 6 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, 21ης Ιουνίου & Καμπάνη, 61100 Κιλκίς, απευθύνοντάς υπόψιν κ. Γκαϊτατζή Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 23410 76661 εσωτ. 117).

Καταληκτική ημερομηνία

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024.