Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 5:47:40 πμ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 16:40

Σ.Ε.Α. Ν. Κιλκίς: Συνάντηση εφέδρων αξιωματικών στη ΛΑΦ Πολυκάστρου

Άρχισε να κτυπά η καρδιά του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς και στον Δήμο Παιονίας μετά την πρώτη  συνάντηση εφέδρων στη Λ.Α.Φ. Πολυκάστρου την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

 

Υλοποιώντας απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου ο πρόεδρος Κώστας Παπανικολάου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο τύπου Δημήτρη Πέρρο, συναντήθηκαν με Εφέδρους Αξιωματικούς του Δήμου Παιονίας. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.

Ο κ. Παπανικολάου ενημέρωσε για τη δομή και τη λειτουργία του Συνδέσμου, παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων των τελευταίων ετών και τόνισε την αναγκαιότητα της ενεργού συμμετοχής Εφέδρων και από την περιοχή της Παιονίας.

Στη συνέχεια οι παριστάμενοι Έφεδροι Αξιωματικοί τοποθετήθηκαν και έθεσαν ερωτήματα. Από όλους εκφράστηκαν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και δηλώθηκε η διάθεσή τους για δραστηριοποίηση και αυτοπροσφορά. Στο τέλος αποφασίστηκε η εκπροσώπηση των Εφέδρων της Παιονίας, μέχρι τις επερχόμενες εκλογές, να γίνεται από τον κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο, θαλερό Έφεδρο Αξιωματικό και Αντιδήμαρχο του Δήμου Παιονίας.

Πριν το κλείσιμο της συνάντησης ο κ. Πέρρος αναφέρθηκε στη σημαντική εκδήλωση η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, συνδιοργανώνεται με την Ένωση Αποστράτων και τον Δήμο Παιονίας και θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.